Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

furnir

cburlea

Postări Recomandate

dar, totushi nu e mai bun, oare furnirul? sau e o chestie doar de decor shi poate fi folosit oricare fie furnirul, fie autocolantul? :roll: la fel ca, sa zicem, panoul decorativ (masca)...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

5

• Shambala

3

• nixforever

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

O sa postez aici ca parca e pt. mine titlul :d - sper ca nu te superi, cburlea.Stie cineva in unde se gaseste furnir natural in Iasi ? Adica de unde se poate cumpara...Va multumesc.

Link spre comentariu

O sa postez aici ca parca e pt. mine titlul :d - sper ca nu te superi, cburlea.Stie cineva in unde se gaseste furnir natural in Iasi ? Adica de unde se poate cumpara...Va multumesc.

pai, de ex la flux in tatarashi... (flora) dar nush daca-i natural.. :roll: shi cre ca-ti trebuie mai lat (la flux, acum ceva timp aveau furnir de max 5cm latime), nu? eu am pus furnir pe nishte boxe shi mi-a iesit ca naiba cu latimea asta! :cry: iti recomand totushi daca nu gasesti sa pui autocolant cu o conditie... sa fie suprafetele perfect plane!!!!
Link spre comentariu

esti nostim :lol: . n-ai vazut niciodata furnir natural ... :)eu vorbesc de coli sau suluri de furnir de multi metri patrati. arata ca un lemn f. sfarmicios (in lungul fibrei) si nu au nici un fel de lipici pe ele, nici lac, nimic. fiind un produs dedicat exlusiv industriei nu exista in comertul cu amanuntul. am sa incerc la Moldomobila desi e cam complicata birocratia pe acolo - de asta intrebam.ma intereseaza stejar si/sau wenge.

Link spre comentariu

esti nostim :lol: . n-ai vazut niciodata furnir natural ... :)eu vorbesc de coli sau suluri de furnir de multi metri patrati. arata ca un lemn f. sfarmicios (in lungul fibrei) si nu au nici un fel de lipici pe ele, nici lac, nimic. fiind un produs dedicat exlusiv industriei nu exista in comertul cu amanuntul. am sa incerc la Moldomobila desi e cam complicata birocratia pe acolo - de asta intrebam.ma intereseaza stejar si/sau wenge.

nu te intzeleg de ce te complici cu furnirul ala :? pt ca e doar pt decor... nu conteaza ami mult functionalitatea decat decorul? oricum te felicit ca asta e singura problema pe care o ai cu incintele :wink:
Link spre comentariu

ce sa-i faci - fiecare cu pasarelele lui :) am cumparat difuzoarele deja, trebuie sa-mi mai vina si L-metrul.mai am de cumparat lana :) .

apropos de lana... am auzit ca e cel mai bun fonoabsorbat!!! shi ca fonoabsorbantele facute in fabrica au la baza tot LANA!! Ce zici de asta? :wink:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări