cburlea Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 dar, totushi nu e mai bun, oare furnirul? sau e o chestie doar de decor shi poate fi folosit oricare fie furnirul, fie autocolantul? :roll: la fel ca, sa zicem, panoul decorativ (masca)... Link spre comentariu
nixforever Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 e doar de decor, furnirul il aplici mai greu dar iti da intradevar impresia de lemn, iar autocolantul il aplici usor dar parca ai avea incintele cu pereti din plastic Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 O sa postez aici ca parca e pt. mine titlul - sper ca nu te superi, cburlea.Stie cineva in unde se gaseste furnir natural in Iasi ? Adica de unde se poate cumpara...Va multumesc. Link spre comentariu
cburlea Postat Septembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2005 O sa postez aici ca parca e pt. mine titlul - sper ca nu te superi, cburlea.Stie cineva in unde se gaseste furnir natural in Iasi ? Adica de unde se poate cumpara...Va multumesc.pai, de ex la flux in tatarashi... (flora) dar nush daca-i natural.. :roll: shi cre ca-ti trebuie mai lat (la flux, acum ceva timp aveau furnir de max 5cm latime), nu? eu am pus furnir pe nishte boxe shi mi-a iesit ca naiba cu latimea asta! :cry: iti recomand totushi daca nu gasesti sa pui autocolant cu o conditie... sa fie suprafetele perfect plane!!!! Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 esti nostim :lol: . n-ai vazut niciodata furnir natural ... :)eu vorbesc de coli sau suluri de furnir de multi metri patrati. arata ca un lemn f. sfarmicios (in lungul fibrei) si nu au nici un fel de lipici pe ele, nici lac, nimic. fiind un produs dedicat exlusiv industriei nu exista in comertul cu amanuntul. am sa incerc la Moldomobila desi e cam complicata birocratia pe acolo - de asta intrebam.ma intereseaza stejar si/sau wenge. Link spre comentariu
cburlea Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 esti nostim :lol: . n-ai vazut niciodata furnir natural ... :)eu vorbesc de coli sau suluri de furnir de multi metri patrati. arata ca un lemn f. sfarmicios (in lungul fibrei) si nu au nici un fel de lipici pe ele, nici lac, nimic. fiind un produs dedicat exlusiv industriei nu exista in comertul cu amanuntul. am sa incerc la Moldomobila desi e cam complicata birocratia pe acolo - de asta intrebam.ma intereseaza stejar si/sau wenge.nu te intzeleg de ce te complici cu furnirul ala :? pt ca e doar pt decor... nu conteaza ami mult functionalitatea decat decorul? oricum te felicit ca asta e singura problema pe care o ai cu incintele :wink: Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 ce sa-i faci - fiecare cu pasarelele lui am cumparat difuzoarele deja, trebuie sa-mi mai vina si L-metrul.mai am de cumparat lana . Link spre comentariu
cburlea Postat Septembrie 24, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2005 ce sa-i faci - fiecare cu pasarelele lui am cumparat difuzoarele deja, trebuie sa-mi mai vina si L-metrul.mai am de cumparat lana .apropos de lana... am auzit ca e cel mai bun fonoabsorbat!!! shi ca fonoabsorbantele facute in fabrica au la baza tot LANA!! Ce zici de asta? :wink: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Si Vasile o recomanda ca fiind cea mai buna, dar din cate am auzit singura problema cu ea ar fio molile. Link spre comentariu
cburlea Postat Septembrie 24, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Si Vasile o recomanda ca fiind cea mai buna, dar din cate am auzit singura problema cu ea ar fio molile.da, mai ales daca ai bass reflex.. daca e incinta inchisa.. nu vad cum :roll: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum