Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stabilizator Tensiune gama0-24V 0-5A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

datim o idee am un tordal scos de la o statie de amplificare Aiwa cu 3 infasurari secundare 2V 14V si 2x27V sarma pe utima infasurare adik(2x27) are grosimea 0.75 mm cam cati amperi ar avea toroidalul

Sarma de 0.75mm diametru ar avea o sectiune de aprox. 0.45mm patrati, care la o incarcare normala de 3A/mm patrat al conductorului ar insemna cam 1.5A.
Link spre comentariu

salut revin cu cablajul pentru voltmetru, ampermetru si am mai gasit ceva interesesant persoana respectiva din forum afirma ca ia mai facut o inbunatatire arata si puterea adic caculul simplu P=U x I ; P = ,si intrebare pentru moro ceace scrie ca dimensiune in josul si dreapta cablajului, adik inaltime de 99mm si 97,4 mm sint dimensiunile normale ca vreu sa fac cablajulsi ma intreb daca aduc cablajul la dimensinile astea oare se potrivesc piesele pe el sa nu muncesc de geaba

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări