Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider 2 usi arctic raceste ok doar daca e plin !

XAN77

Postări Recomandate

Am un prieten cu un frigider problema. Arcticu lui e model cu 2 usi, congelator sus, il are de vreo 10 ani, i-a schimbat si compresorul, dar degeaba. Problema lui este ca daca este cam gol, nu raceste deajuns, congelatorul nu ingheata. Daca insa e mai plin merge ok. El, prietenu, e convins ca trebuie sa-si ia altul, eu m-am gandit sa intreb pe forum, poate poate.Bag seama nu e frigider de sarantoci, trebuie sa fie plin :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

2

• alexutu

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

poate e compresorul prea mic si nu face fata volumului. de obicei cand frigiderul este plin consumul este mai mic. vezi sa nu fie din alte cauze gen clasa climatica, (iti spune intre ce valori de temperatura exterioara functioneza ).se poate suna chiar la service si intrebat despre.

Link spre comentariu

Informatia e incompleta: functioneaza continuu (sau in cicluri lungi)? Vrea congelatorul, frigiderul sau amandoua pline? Ati verificat etanseitatea usilor?Corelat cu modestele mele cunostinte de fizica: aerul are caldura specifica redusa, si conductivitatea termica proasta. Eu as crede ca sonda termostatica e plasata rau (in congelator); in absenta "marfii", sonda se raceste inaintea aerului, neexistand acea masa de material cu continut mare de apa care sa preia caldura (sau frigul). Compresorul functioneaza (prea) economic, racind doar sonda. Mie mi se pare o functionare perfecta!Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări