nostrom Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat?Multumesc Link spre comentariu
Kuki Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Deocamdata atit am gasit ... http://wiki2.ayz.pl/eltra5.jpg Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Deocamdata atit am gasit ...http://wiki2.ayz.pl/eltra5.jpgMultumesc,dar acesta este un radio simplu UL,UM,US,UUS si nu radiocasetofon. Link spre comentariu
vio2007 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Cu titlul postat nu gasesc decat o schema de radiocasetofon.Poate scrie pe capacul din spate modelul ,daca functioneaza doar la baterii,an fabricatie,mai multe detalii ajuta.O poza clara cu inscriptiile de pe aparat se poate ? Link spre comentariu
mila Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Pai in poza pare ca are si butoane de casetofon!?Sau sunt butoanele de gama? Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 Ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat?MultumescRevin cu rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu schema acestui radioreceptor (UL.UM,US,UUS) Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat? Multumesc Revin cu rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu schema acestui radioreceptor (UL.UM,US,UUS) Scuze pentru calitatea schemei domnule nostrom.Acum am vazut cererea dumneavoastra.Verificati daca va ajuta aceasta schema. Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Multumesc frumos,decat deloc e buna si aceasta.O obligatie pentru un batran pensionar.I-am dat alt aparatmai performant dar el il vrea pe acesta si vreau sa-l servesc.Nostrom Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum