Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificare lampi

djbiluta

Postări Recomandate

Nu ma mai mira nimic , nimic , traim in secretomanie absoluta ! Dar , asa cum ai putut fotografia sasiul , la fel puteai fotografia si schema , chiar daca este facuta de mana......Oricum imi place ideea cu potentiometrii pe cablaj ! Succes :aplauze

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djbiluta

5

• mila

3

• dj_steel

2

• hpavictor

2

Top autori în acest subiect

... da la 3 ani distanta de la ultimul post isi face cu adevarat reclama!

Multumiri userului "pusttiu" pentru ca a " A INVIAT POSTUL".

Oricum nu mai e mult si cantam "Hristos a inviat"! (postul Pastelui) :aplauze

Link spre comentariu

salutari la toti , exista PM, telefon si sunt multe alte ampuri realizate mine postate pe net sau alte pagini sau useri de pe acest forum,nu am mai prea postat nimic in domeniu, nu pt ca nu as mai fi construit ci pt ca sunt unii ce comenteaza aiurea si nu stiu ce zic, ,asa ca ma abtin, la fel cum mai sunt vreo cativa care tot asa au procedat in ultima perioada

Link spre comentariu

Iti urez succes asa cum le urez tuturor celor care nu popularizeaza schemele amplificatoarelor construite de ei :) !Daca consideri ca Elforum este un forum doar de literatura poti proceda la fel si in viitor .Te rog sa nu desconspiri care este raza gaurii din gogoasa...poate este un secret important .Noi putem trai pe Terra si fara sa aflam acest secret important !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutari la toti , exista PM, telefon si sunt multe alte ampuri realizate mine postate pe net sau alte pagini sau useri de pe acest forum,nu am mai prea postat nimic in domeniu, nu pt ca nu as mai fi construit ci pt ca sunt unii ce comenteaza aiurea si nu stiu ce zic, ,asa ca ma abtin, la fel cum mai sunt vreo cativa care tot asa au procedat in ultima perioada

Nu te obliga nimeni sa publici schemele ,in plus se scormoneste netul de diferite scheme ,unele foarte vechi,oamenii cauta si gasesc ce este pt interesul lor,asa a fost si cu acest topic.Unii prrin atitudinea lor fac rau ,victimele colaterale sunt cei care nu gasesc schemele de la aparatura pozata,eu am renuntat de mult sa mai pun schemele,pt ce??? pt comentarii off topic??Succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări