djbiluta Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Salut all, iata si ultima realizare a mea, http://it.tinypic.com/r/245f4ia/6 Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Felicitari pentru realizare si sa te bucuri de amplificator !Mai multe amanunte ? Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Felicitari, arata bine.Rugamintea mea, este sa ne spui ceva de schema si performante, eventual poze cu interiorul. Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 nu e primul amplificator postat fara scheme,detalii.....doar o simpla poza Link spre comentariu
djbiluta Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 Sal all, partea de intrare este copie dupa SABA TELEWATT VS71 , finalele dupa cum se vede 6P3-e Link spre comentariu
mila Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Brici si ?................trebue sa cautam pe net schema de la Saba si sa ne inchipuim cum ai adaptat lampile finale 6P3E.Ce postezi tu e ca-n bancul cu cei doi ardeleni care merg cu trinu la Bucuresti.....................finalul...si ne vom mai intalni si-o mai povesti!In rest arata bine felicitari! Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Toti putem sa punem o poza si doar atat.Ati dat detalii despre amplificator cam ca aici...:viewtopic.php?f=28&t=57779viewtopic.php?f=28&t=46518&p=405457#p405457 Link spre comentariu
hILIE Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Frumoasa cutie dar ce e in interior ramane inca un mister. Link spre comentariu
suat Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Super tare La aspect arata de parca m-ai fi intrebat pe mine.ideea mea difera putin fata de a ta in sensul ca nu as fi facut tesitura de 45 grade la bucatile de lemn.. ci as fi urmarit linia amplificatorului, iar colturile si muchiile le-as fi rotunjit. Link spre comentariu
djbiluta Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 este si model rotunjit Link spre comentariu
mila Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Hopa ....traeste si chiar raspunde...cand ii convine!Acum ca e laudat raspunde ca e rotund pe margini!Domnule jos palaria pentru realizari cu colturi,la 45 sau rotunjite ,dar asta cred ca e un forum deschis la minte si suflet! Ce crezi ca-ti luam piata? pune naibi lamuriri sa invatam si noi!Altfel la mai multe colturi rotunde! Link spre comentariu
aygun Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Eu cred ca ptr astfel de posturi este bine sa se creeze un singur topic aidoma celui de pe diyaudio. http://www.diyaudio.com/forums/tubes-va ... llery.html Toata lumea sa posteze acolo ce realizari a avut . Nu prea e ok sa se deschida cate un post doar ptr a arata "uite ce am facut eu " si " hai laudati-ma ". Ce ziceti ? Frumos amplificator dar ce e asa secret de stat amplificatorul si ce este sub capota ? Oricum , OMUL are dreptul saNU arate . Nu il poate obliga nimeni. Vrea , bine ! Nu , sa traiasca , BINE ! Oricum , nici eu nu inteleg DE CE nu pune nici o schema ! Poate nu stie nici el ce schema a fost folosita ! Who knows !?! Poate , ii face altul amplifurile si el doar le comercializeaza. La fel Who Knows ! Propun Administratorilor forumului sa se creeze o galerie aidoma link-ului de mai sus. Multumesc Link spre comentariu
hbi Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Poate omu' este satul de critici, sau poate doreste sa arate doar partea de carcasa? Chiar daca se arata schema folosita, sigur trebuie sa fie un istet, care sa-i zica ca '' era mai bine asa.......'' ! Sau ati uitat ceea ce a patit Felixx?Mie unul imi este de ajuns ca a aratat aranjarea lampilor in carcasa; de scheme este plin netul. Cine vrea intradevar sa faca musai schema lui, il poate aborda in particular si sigur o sa primeasca ceea ce doreste! Dar desigur este doar parerea mea... Toate bune! Link spre comentariu
mila Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Ideea acestui forum este sa facem schimb de ideei si da e plin netul de scheme multe gresite!Corect face ce vrea, dar pun pariu ca si el a invatat ceva de pe acest forum.S-au e toba, ne mai arunca asa cat-o realizare si nu citeste si alte topicuri...numa' pe-al lui!Da sunt membri mai acizi si mie mi-a mai cazut greu la ficati cate-o remarca dar arunca un ochi si pe alte forumuri sa vezi ce domni sunt pe acolo ! Link spre comentariu
djbiluta Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 nu ma mai certati ca voi pune si o poza cu interiorul numa sa mai am ceva timp , oricum amplificarea e in posesia noului proprietar http://it.tinypic.com/r/2ez358l/6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum