Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

4

• Adrian_BBS

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Ar mai fi unele observaţii: -Ledul să-l înlocuieşti cu 2 diode 1N4148 înseriate.-E bine să pui şi la Q5 un cond de 100pF/250V ceramic între bază şi colector, la fel ca C4,6. Atenţie că mulţi cond ceramici sînt la 50V şi nu sînt buni. Dacă găseşti albaştri la 1kV e şi mai bine.-C5 să-l pui la 63V şi să-l sortezi ptr pierderi cît mai mici (iei 10 bucăţi, le încarci la 60V şi le laşi pînă a doua zi cînd măsori tens rămasă, cei care au tensiunea cea mai mare sînt cei mai buni, ideal e să rămînă peste 50V), iar C7 la 100V minim şi de tip mpp, mkt, mks.-Respectă puterile rez recomandate de autor, sînt la minimul necesar.Bănuiesc că vei folosi alimentarea de la A-350, deci vei obţine aceeaşi putere. Schema asta are nevoie de un circuit de cuplare întîrziată a boxelor.

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

R9 si R10 trebuie neaparat puse de 1W ca nu am gasit numa 0.25W. A si mai e ceva R15 nu am gasit de un W are ceva daca lam pus mai mare de 3W

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări