Vizitator alll3xandruu Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Buna am si eu un subwoofer la care i sa ars transformatorul si acum problema ii cam asa ca nu stiu nimic despre transformator deoarece pe el nu scrie absolut nimic daca imi puteti spune si mie cu ce transformator las putea inlocuii. Precizez subwooferul este ''Buntz DH-6098''. am pus si o poza cu el . Link spre comentariu
zal Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Unde e poza?1. Dacă primarul e întrerupt, vezi dacă trafo nu are cumva o siguranţă termică între bobinaje, în funcţie de tipul constructiv, o înlocuieşti sau o şuntezi.2. Dacă nu are sig termică şi primarul e în scc, vezi cu ce integrat e făcută amplificarea şi cauţi un traf corespunzătorcu datele lui. Link spre comentariu
Vizitator alll3xandruu Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 da dar uitativa are 5 pini si nu vad nici o sigutanta Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 pozele postate de dvs nu ne ajuta aproape cu nimic...! ori ne spuneti cu ce integrate finale de aaf este construit sistemul dvs si incercam sa ne formam o idee , ori puneti dvs frumusel mina si rebobinati trafo din prima poza...de preferat sa faceti unul care sa scoata aceleasi tensiuni ca si originalul , dar la un curent mai mare ...evident , daca locul va permite...! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 ...intre bobinaje(cuvantul cheie e INtre, de obicei e amplasata/-ate sub izolatia colorata).Cauta orice urma de umflatura,eventual indeparteaza izolatia rosie/albastra cu grija,sa nu zgarii firele emailate. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 este chiar sub izolatia albastra , lipita de unul dintre firele groase si celalalt capat de inceputul bobinei... Link spre comentariu
Vizitator alll3xandruu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 gata am rezolvat problema mi-am luat alt subwoofer multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum