djx700 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Salut ! nu cred ca am postat bine dar sa incerc aici mi la oferit cineva care stia ca am nevoie de o carcasa si nu am stat atunci sa il probez sa tin cont cum vin firele etc....pur si simplu le-am taiat si am scos componentele.....ieri mi-a dat si sursa lui de alimentare si as vrea sa il probez sa vad ce poate, finalii sunt ASZ18 nu am gasit nimik pe net despre acest amplificator nici macar o schema ....mai jos sunt niste poze cu componentele: (acest amplificator a fost la un camin cultural pe vremuri) va multumesc....daca ma poate ajuta cineva ii raman dator http://it.tinypic.com/view.php?pic=x2kq38&s=6 mai aveam de pus 2 da nu mai merge tinipicu Link spre comentariu
Neluc Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Este amplificatorul de la aparatul de proiectie fabricat de Intreprinderea Optica Romana.Nu merita,nu scoate mai mult de 10w. Link spre comentariu
djx700 Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 merci ! dar as face ceva cu finalii aia Link spre comentariu
marianjoita Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 e pacat sa-l strici. daca vrei sa faci ceva cu tranzistorii iti ofer eu la schimb alti tranzistori cu germaniu in schimbul amplifului, daca este functional. Link spre comentariu
Den Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 O sa faci fix nimic cu finalii aia.djx700,finalii aia sunt pe germaniu.Fata de vremurile noastre sunt prea slabi si prea sensibili.Cel mai sigur o sa reusesti sa-i strici pe toti. Link spre comentariu
djx700 Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 ok....atunci as vrea sa il pun in functiune dar nu mai stiu cum vin legaturile :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum