lucaconstantin Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 va rog are cineva manual service la acest allview alcd-66s sau schemele,mai ales a sursei? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Salut ! vedeti daca intra in Menu service cu varinta asta: Menu-4-7-2-5 . Daca este Chassis-ul de vestel 17MB08-P3,va atasez eu schema aici. Succes !! Link spre comentariu
lucaconstantin Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 multumesc frumos domnule florin dar sursa nu functioneaza si a luat cineva piese din ea.restul schemei pare a corespunde.sursa are un integrat sg3525a.va rog poate aveti si schema sursei. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Va Salut ! vedeti daca va ajuta la ceva asta http://www.stm.com/stonline/products/li ... sg3525.pdf. Link spre comentariu
lucaconstantin Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 domnule florin multumesc,datorita informatiilor date de dumneavoastra,a sasiului,am gasit pe elektrotanya un manual service care se potriveste.acum am schema sursei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum