Vizitator rfbursa Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Am nevoie de putin ajutor. Am nevoie de un Programator PROM pentru a programa 2 memorii PROM ( de 2 K) . Imi puteti recomanda un programator bun gasit la noi in comert ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Poti fii mai explicit ? Cum se numeste memoria pe care doresti sa o programezi? Link spre comentariu
Vizitator rfbursa Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Poti fii mai explicit ? Cum se numeste memoria pe care doresti sa o programezi?Memoria pe care vreau sa o programez este SL41479 . M-am uitat pe site la adelaida la programatoare dar nu am gasit unul care sa-mi garanteze ca poate programa asa ceva . Eventual stie cineva vreun echivalent pentru SL41479 ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Pai chiar ai nevoie de o echivalenta, ca pe net nu este mai nimic. Dar unde ai gasit-o ? Link spre comentariu
Vizitator rfbursa Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Pai chiar ai nevoie de o echivalenta, ca pe net nu este mai nimic. Dar unde ai gasit-o ?Pe o placa cu memorii de Fanuc 2000c . Am gasit pe un forum de specialitate o persoana cu aceeasi problema sper sa stie el vreun echivalent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum