Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A350

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• Dj_Dog

4

• remus68

4

• lorik199

3

Top autori în acest subiect

pei da am skimbat in loc de bd237 238 am pus mje340 350 am skimbat si bd139 si bd140 rezistentele nu leam skimbat sun la fel deci daca as pune in loc de sdt9207 as pune 2n3055 asa ar merge

E aşa de greu să studiezi pdf-urile cu datele unor trz ca să vezi dacă se potrivesc scopului? 2N3055 la 84V... :rade:
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Asa am incercat ca fraieru si lam alimentat rezistentele acealea mari albe de inainte de finali sau dus dar spre surprinderea mea finali si prefinali sint inca buni deci nu aveti o skema dar la care sa pot folosi pcb de la aces amplificator

Link spre comentariu
wally_gatter

pei da am skimbat in loc de bd237 238 am pus mje340 350 am skimbat si bd139 si bd140 rezistentele nu leam skimbat sun la fel deci daca as pune in loc de sdt9207 as pune 2n3055 asa ar merge

2n3055 la tensiunea pe care o ai tu acolo , adica traful de 2x42v inseamna cam 2x59v cu condensatorii de filtrare , scoti sigur , trei patru metri cubi de fum... :bataie
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Mah da voi nu intelegeti sau ce am zis ca il alimentez de la un traf de +-35VCC dupa condensatori adica 25-0-25 Vac in fine lasa asta mam lasta pagubas vreu sa incerc ceva mai simplu

Link spre comentariu

Măcar de am şti când începe o frază, când o termină şi când începe alta...Nu de alta dar ar trebui puţin respect pentru Lb. Română în primul rând şi în al doilea (dar la fel de important) pentru ceilalţi colegi de forum care încearcă să ajute şi care nu sunt obligaţi pentru asta să înveţe tot limbajul ăsta "de mess"...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări