Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A350

Vizitator dragomir1995

Postări Recomandate

Vizitator dragomir1995

Am un amp acasa A350 si vreu sa il alimentez inloc de +-25 Vcc sa il alimentez la +-42Vcc cat ar scuate are finali SDT9207 daca puteti sa imi raspundeti cat mai rpd posibil ca nu mai rezit tentatiei de al pune in functiune

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• Dj_Dog

4

• remus68

4

• lorik199

3

Top autori în acest subiect

DE ce ar scote fum eu vreu sa alimentez duar etaju final nu si alt ceva

prietene tu gandesti cat de putin inainte sa pui intrebarile astea aici?daca vrei sa vezi d c fa rost de schema vezi cum functioneaza si apoi vezi cam ce s-ar intamplae ca si cum tu poti duce un sac de ciment in carca si eu vin si intreb cum ai merge tu cu inca 3 saci in carca!!! :bataie
Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

Defapt eu vreu sa il alimentez la 2X35Vcc dar momentan nu am acasa traf decat la 2X42Vcc asta asa il alimentez la 2X42Vcc de proba el va sta stabil la 2x35Vcc asa credeti ca ar merge

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

si imi spuneti ce modificaritre sa fac da si lam reparat dar traful este ars deci ce modificari tre sa fac ce tre sa skimb si sa numa luat ca cu tot aveti raptare cu mine va rog

Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995

pei da am skimbat in loc de bd237 238 am pus mje340 350 am skimbat si bd139 si bd140 rezistentele nu leam skimbat sun la fel deci daca as pune in loc de sdt9207 as pune 2n3055 asa ar merge

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări