Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ROYAL RC4021A-1

Vizitator vallenttin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• FLORIN IORDACHE

1

• palcu ion

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Buna Seara ! BU2508AF este echivalent cu uramatoarele 2SC3886A, 2SC3896, 2SC4542, 2SC4758,dar merge si BU508AF, numai ca BU2508AF are 45w, iar BU508AF are 34w,dar merge.:da :101 Succes !!! :aplauze

Link spre comentariu

Va salut!

Finalul liniiBU2508AF se poate inlocui cu BU508AF?

Va multumesc.

Tranzistorul final linii de la Royal RC4021 este unul cu dioda incorporata :BU2508DF ( DX );BU2520DF(DX) etc.
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

sa nu mai deschid alt topic...am o problema simpla,dar cu batai de cap:tv nu se opreste pe post!am schimbat selector,procesor,jungla tda 8305,bobina caf,cond 3.3 si 68m de linga jungla,ca sa-l pot programa am scos pe panou fine tuning+/-...dar nu asta e solutia...dupa programare ar merge bine,insa aici sunt mai multe retele de cablu.....si m-am blocat!ceva idei ???

Link spre comentariu

sa nu mai deschid alt topic...am o problema simpla,dar cu batai de cap:tv nu se opreste pe post!am schimbat selector,procesor,jungla tda 8305,bobina caf,cond 3.3 si 68m de linga jungla,ca sa-l pot programa am scos pe panou fine tuning+/-...dar nu asta e solutia...dupa programare ar merge bine,insa aici sunt mai multe retele de cablu.....si m-am blocat!ceva idei ???

Verificati pinii 9 si 29 la procesor.Procesorul nu primeste informatii cand este pe post.Daca bine imi aduc aminte este o rezistenta pe traseele astea care se intrerupe si de aceea nu se opreste pe post.pe ambii pini trebuie sa se modifice tensiunea cand se apropie si apoi cand este pe post.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări