Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema Westwood CTV 1433 TXT

Postări Recomandate

Vizitator miki26

Buna seara tuturor,Va rog sa ma ajutati cu o schema electronica pentru un TV CTV 1433 TXT Westwood...i-a picat sursa si sunt numai componente mici pe placa...mai greu de stiut ce valori au...!!!Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

2

• FLORIN IORDACHE

2

• nostrom

1

Va Salut !!! daca se poate mai multe informatii despre acest tv-u,adica procesorul,jungla,memoria,chassis-ul etc....... :da :101 Asteptam. :dans:

Link spre comentariu
Vizitator miki26

Am adaugat cateva imagini dar nu sunt prea reusite, cu placa electronica, in speranta ca va ajuta sa va formati o idee despre ce este vorba.Am adus un reparator la el acum cateva zile dar a tot incercat, i-a schimbat cateva rezistente, fuzibila care era sparta, un tranzistor...dar tot nu poate sa-i dea de cap...mi-a zis ca nu iese tensiune din zona de alimentare, ,,sursa"...cum sa-a exprimat el...nici pe departe vorba de sursa ca la PC, de aceea v-am intrebat de schema electronica...Sper ca nu am ,,batut campii'...Multumiri!Stima, tuturor!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator alrisha

Va rog o schema pentru un tv westwood ctv1433txt.Jungla este STV2248hPe o eticheta scrie 36a15--180578Va multumesc foarte multAre probleme ls sursa nu furnizeaza curent.Cand ii dau start intra in st-byWestwood-ul CTV1433TXT pe care i-l am eu nu are circuit pe fata cu lipituri si nu se potriveste schema de mai sus.E modelul de 37 cm diagonala ecranului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări