nooob64 Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Buna ziua ,De curind am inceput sa folosesc microcontrolere AVR32 (UC3A ...) intr-un proiect complex , problema mea este ca suportul pentru aceste cipuri este destul de limitat daca ne gindim cita lume foloseste asa ceva .Daca cineva a folosit aceste microcontrolere as ruga sa imi ofere un suport (cod de exemplu ... implementare timere ,interrupt usart ,etc ) exemplele din AVR STUDIO mi se par greu de utilizat Multumesc. Link spre comentariu
nana Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Sincer nustiu cati au reusit sa puna mana pe un AVR32 si pe mine ma tentau cele din seria AP700x insa cei de la servici mi-au taiat finantarea pentru o placa de dezvoltare asa ca am ajuns doar sa ma uit pe ele cam ce pot face.... si pot face multe .. . Ceva mai mult suport gasesti pe www.avrfreaks.net in sectiunea forum au o arie special dedicata cu suport pentru AVR32. Link spre comentariu
nooob64 Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Sincer nustiu cati au reusit sa puna mana pe un AVR32 si pe mine ma tentau cele din seria AP700x insa cei de la servici mi-au taiat finantarea pentru o placa de dezvoltare asa ca am ajuns doar sa ma uit pe ele cam ce pot face.... si pot face multe .. .Ceva mai mult suport gasesti pe http://www.avrfreaks.net in sectiunea forum au o arie special dedicata cu suport pentru AVR32.Pe forumul avrfreaks pe partea de 32 bit e cam aiurea , nu pea se mai face programare low level ci direct sistem embedded cu avr32 . Pina la urma am reusit sa ii dau de cap si incep sa imi fac o parere buna despre aceste microcontrolere , pacat de compilatorul AVR32 STUDIO care este destul de aiurit cind vine vorba de configurari , noroc cu framework'ul si exemplele. Link spre comentariu
one Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Sincer nustiu cati au reusit sa puna mana pe un AVR32La DigiKey sunt cateva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum