Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare cu AVR32 (32 bit MCU ...)

nooob64

Postări Recomandate

Buna ziua ,De curind am inceput sa folosesc microcontrolere AVR32 (UC3A ...) intr-un proiect complex , problema mea este ca suportul pentru aceste cipuri este destul de limitat daca ne gindim cita lume foloseste asa ceva .Daca cineva a folosit aceste microcontrolere as ruga sa imi ofere un suport (cod de exemplu ... implementare timere ,interrupt usart ,etc ) exemplele din AVR STUDIO mi se par greu de utilizat :jytuiyu Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nooob64

2

• one

1

• nana

1

Top autori în acest subiect

Sincer nustiu cati au reusit sa puna mana pe un AVR32 si pe mine ma tentau cele din seria AP700x :dsaf insa cei de la servici mi-au taiat finantarea pentru o placa de dezvoltare asa ca am ajuns doar sa ma uit pe ele cam ce pot face.... si pot face multe .. :da .

Ceva mai mult suport gasesti pe www.avrfreaks.net in sectiunea forum au o arie special dedicata cu suport pentru AVR32.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sincer nustiu cati au reusit sa puna mana pe un AVR32 si pe mine ma tentau cele din seria AP700x :dsaf insa cei de la servici mi-au taiat finantarea pentru o placa de dezvoltare asa ca am ajuns doar sa ma uit pe ele cam ce pot face.... si pot face multe .. :da .Ceva mai mult suport gasesti pe http://www.avrfreaks.net in sectiunea forum au o arie special dedicata cu suport pentru AVR32.

Pe forumul avrfreaks pe partea de 32 bit e cam aiurea , nu pea se mai face programare low level ci direct sistem embedded cu avr32 . Pina la urma am reusit sa ii dau de cap si incep sa imi fac o parere buna despre aceste microcontrolere , pacat de compilatorul AVR32 STUDIO care este destul de aiurit cind vine vorba de configurari , noroc cu framework'ul si exemplele.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări