Vizitator cyb3rman Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 ce pot lua de la un mp4 stricat? Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 ecranul, dacă nu-i faci praf panglica şi/sau conexiunile, butoanele, eventual şi flashul...bănuiesc că ai ceva staţie de lipit/dezlipit mai sănătoasă, altfel...dacă ai ochi buni, sau o lupă serioasă şi o lampă cu mulţi lucşi, o staţie de lipit bună, şi cunoştinţele necesare, poţi încerca să-l repari.doar că dacă le aveai pe-astea nu mai întrebai... Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 pai exact ecranul il are stricat (spart )si de nervi l-am smuls.. deci nu cred ca il mai pot repara Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 eu am un mp3 sony walkman si nu mi citeste melodiile, cica "no data"stie careva ce are? mersi:) Link spre comentariu
stryx Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Incearca sa-l formatezi, iar daca ai cd-ul cu softul mp3-ului resofteazal. Ce model de mp3 este? Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 pai exact ecranul il are stricat (spart )si de nervi l-am smuls.. deci nu cred ca il mai pot reparase găsesc ecrane de vânzare, dar la nişte preţuri de stă mâţa-n coadă, mai ales că vorbim de un ecran de mp4 player, nu un 16x2 banal!!!...verifică să nu fi făcut ceva scurturi, să nu fi întrerupt vre-un traseu fără legătură cu ecranul, etc, şi cu puţin noroc, îl poţi folosi în continuare, ca flash drive... Link spre comentariu
blazeu Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Si fiica-mea a incercat un mp4 de-asta (s-a dus clar si definitiv acumulatorul) Il mai folosesc eu pe post de flash-drive (are 2GB), dar e foarte lent la transfer...Asta-i politica pe piese de schimb: mai bine iti cumperi altul, decat sa iei piesa, si mai trebuie si sa o montezi....Spor la inlocuire! Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 e un sony walkman nw-s202f,lam reformatat dar degeaba ,si nu mai am cd de la el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum