Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce pot face cu un mp4 stricat?

Vizitator cyb3rman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• StefanAndrei

2

• blazeu

1

• stryx

1

Top autori în acest subiect

ecranul, dacă nu-i faci praf panglica şi/sau conexiunile, butoanele, eventual şi flashul...bănuiesc că ai ceva staţie de lipit/dezlipit mai sănătoasă, altfel...dacă ai ochi buni, sau o lupă serioasă şi o lampă cu mulţi lucşi, o staţie de lipit bună, şi cunoştinţele necesare, poţi încerca să-l repari.doar că dacă le aveai pe-astea nu mai întrebai...

Link spre comentariu

pai exact ecranul il are stricat (spart :d)si de nervi l-am smuls.. :nas: deci nu cred ca il mai pot repara

se găsesc ecrane de vânzare, dar la nişte preţuri de stă mâţa-n coadă, mai ales că vorbim de un ecran de mp4 player, nu un 16x2 banal!!!...verifică să nu fi făcut ceva scurturi, să nu fi întrerupt vre-un traseu fără legătură cu ecranul, etc, şi cu puţin noroc, îl poţi folosi în continuare, ca flash drive...
Link spre comentariu

Si fiica-mea a incercat un mp4 de-asta (s-a dus clar si definitiv acumulatorul) Il mai folosesc eu pe post de flash-drive (are 2GB), dar e foarte lent la transfer...Asta-i politica pe piese de schimb: mai bine iti cumperi altul, decat sa iei piesa, si mai trebuie si sa o montezi....Spor la inlocuire!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări