Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce transformator este?

silviu_marian_2005

Postări Recomandate

nu am gasit nimic inscriptionat pe el. Este vorba de un mivar care are sursa cu tea2164 si tea2029C .- sursa este pe un modul separat de sasiu;- croma tda 3562- tub de 51 dar are est vest?!?!?!?pe sasiu sunt infipte modulul de teletext, de sunet cu tda6200 si 6600, selectorul.- processorul este intr-o cutie carte iese din carcasa tvului si care are si butoanele pe eace am gasit pe placa la pinii trafoului:- 1 NC- 2 -220vpp- 3 masa-4 -150vpp- 5 23vpp- 6 este conectat dar nu scrie val;oarea- 7 55vpp- 8 6-30v- 9 + 135v- 10 -60vpp- 11 masa- 12 colector

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• silviu_marian_2005

6

• Tavi

2

• atilalukinich

2

• mircea626

1

• 2 săptămâni mai târziu...

nu cunoaste nimeni sasiul!DAti-mi, va rog o solutie, cu ce traf sa-l inlocuiesc pt ca nu am catalogul cu trafuri sa vad ce traf se potriveste. Daca are cineva catalogul si timp, il rog sa ma ajute si pe mine!Multumiri anticipate,

Link spre comentariu

Tipul tv. nu este scris pe o eticheta ci este imprimat direct pe materialul plastic din care este confectionat capacul de spate,din aceasta cauza nu prea se vede.Este sub proeminenta din spate a capacului.Succes...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări