Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect masina de spalat ZANUSSI

nationalistu

Postări Recomandate

Am si eu o rugaminte daca detine cineva schema la masina de spalat ZANUSSI ZF1212C,are urmatorul defect,treptat a inceput sa traga din ce in ce mai multa apa si acum trage continuu,si as dori sa indentific legaturile la senzorul de cantitate apa.Cu stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• nationalistu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,s-ar putea sa gresesc,nu cunosc in mod special acest tip de masina,dar la majoritatea au senzor cu membrana-microcontact,cu mai multe praguri(microcontacte)iar actionarea se face prin presarea cu coloana de aer,pe principiul vaselor comunicante a membranei,prin intermediul unui furtun(tub) care de multe ori se fisureaza sau cedeaza la prinderea in colier.E usor de identificat,data fiind legatura hidraulica cu cuva,si e si mai usor de verificat,daca e prevazuta cu acest tip(se decupleaza,se aplica presiune,si se masoara cu ohmetrul pe fiecare microcontact in parte)Faptul ca defectul a fost progresiv m-a facut sa ma gandesc mai mult la o fisura care s-a marit in timp in acel tub decat la un contact electric...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări