Vizitator gabrix Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Salut,stie cineva daca se organizeaza vreun curs de electronica in Bucuresti? Pe google n-am gasit mare lucru. Am incercat eu sa invat singur, din carti, dar progresez prea lent. Prefer sa invat de la cineva cu experienta. Multam. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Cred ca cei de la Palatul Copiilor fac astfel de cursuri. Da o fuga pana acolo si cauta eventual radioclubul. Link spre comentariu
Vizitator gabrix Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Poate ca sunt eu copil in spirit dar varsta biologica ma cam impiedica sa ma inscriu la vreun cerc la Palatul Copiilor. Ceva pentru cei trecuti de varsta adolescentei nu exista? Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 La palatul copiilor inveti sa legi beculete la baterii,sa incalzesti pistolul de lipit inutil in timp de profa sta in cancelarie iar cana de cafea pe electroloza uitata prin clasa sa dea pe foc..mai bine gaseste-ti un prieten priceput si stand cu el cand repara prinzi mai usor,primesti si explicatii doar rabdare sa ai caci electronica o cere,restul vinde de la sine. Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 ce doriti sa invatati?fiti mai explicit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum