andreiciment Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Ce pot sa fac ca sa reduc tensiunea unui traf cu 2v ???? am un traf de 32v si modulul meu suporta maxim 30v... in pdf-ul lui cu instructiunile scria ca daca tensiunea de 30v este depasita modulul se blocheaza .,..... ce pot sa fac ca sa reduc tensiunea cu 2v/????? Link spre comentariu
__farad__ Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Mai intai nu ai specificat daca modlul se alimenteaza in curent continuu sau alternativ.Daca este in curent continuu atunci nu uita ca dupa redresare si filtrare tensiunea crste (Ux1.4) unde U este tensiunea data de traf.Cel mai bine este sa construiesti un stabilizator pana in 30V sau sa scoti cateva spire din secundarul trafului. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Sau 3 diode cu Si in serie pe iesire...daca e vb de 32Vcc. Link spre comentariu
andreiciment Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 e curent continuu... am auzit de la cineva ca pot folosi o rezistenta...e buna varianta cu rezistenta? Link spre comentariu
andreiciment Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 O sa incerc varianta cu diodele.. Link spre comentariu
andreiciment Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 o schemala stabilizator sau ceva aveti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum