augustin Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Sanatate....Am un tv Histar . care are sasiu de Thomas..la care am gasit dus traful de linii ..Confuzia mea este urmatoarea : pe traf scrie asa: JF0501-1212..din cautari am gasit ca este HR8538....Dar schema lui HR8538 NU ESTE IDENTICA CU SCHEMA TV...Am gasit un traf care are configuratia pinilor exact ca si schema tv-ului..acest traf este FBT7984 UNDE STE GRESEALA?...In conculuzie ce traf trebe sa cumpar eu?...Dupa schema FBT7984....dupa cel din tv JF0501-1212=HR8538(DAR ASTA NU E IDENTIC LA SCHEMA CU TV-UL)Sa fie lipita acea hartie pe traful din tv gresit?..se poate asa ceva?...Gresesc eu undeva si nu-mi dau seama?O sa pun schema tv-ului si a trafurilor pt a vedea si voi..poate ma lamureste cineva Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 transformatorul original folosit in tvc-ul thomas este 154-165d...deci , dvs va trebuie hr7984 , evident... numai si numai daca sinteti sigur ca sasiul acelui histar este sasiul de thomas...!abia acum am observat ce traznaie ati scris...! stimate domn , jf0501 - 1212 este hr8358 , nicidecum hr8538...!dvs chiar uitati de la mina pina la gura ce ati vorbit / gindit...? hr8358 are cam aceeasi schema cu hr7984 , dupa cum lesne se poate observa...!hr8538 nu are ce cauta in discutia noastra , ati inversat pur si simplu 3 cu 5...asta s-a intimplat...! Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 JF0501-1212=HR8538.....CINE GRESESTE? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 http://www.hrshop.es/index.php?command= ... 01&x=0&y=0 mai nene , matale esti in firea matale...? ce tot o tineti cu hr8538...? chiar nu intelegeti romaneste ca este hr8358...? cititi cu atentie in link-ul de mai sus...este site-ul fabricantului de trafo hr-diemen din spania...! Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 da numai si numai daca sinteti sigur ca sasiul acelui histar este sasiul de thomas...!Sunt sigur ca e sasiu Thomas deoarece am comparat schema cu tv-ul..si sursa si partea cu traful de linii este identica cu Thomas.....Dar atunci cum era traful HR8538??Am dat o cautare pe GOOGLE si uite ce mia gasit...pe toate paginile gasite este acelasi lucru Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 era pe naiba sa-l pieptene hr8538...! uitati de acest numar...! o sa scriu cu litere mari , poate asa pricepeti... JF0501 - 1212 ESTE ECHIVALENT CU HR8358 , NICIDECUM CU HR8538 , CAPISCI...???pe google sint postate multe timpenii ...nu mai credeti absolut orice...! cautati sa alegeti surse de informatii de maxima incredere , nu informatii postate de neica-nimeni-cu-acte ...!un site de aproape maxima credibilitate este site-ul hr-diemen din spania ---desi au si ei un procentaj mic de tot de rateuri , insa ...totusi --- ... Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 CAPISCI CAPISCI.....Sal ia naiba de google a gasit pe 3 pagini acelasi lucruDa intradrevar hr8358 este la schema ca tv-ul...acum sa caut un traf dinastaVa Multumesc......!!!!!!!! Stiam ca undeva fac o confuzie..care era din cauza rezultatului gasit pe Google!!!pot sa pun FBT7984? oare este identic la forma si dimensiunile pinilor ca si HR8358? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 exista o lege a lui murphy care spune asa...!UN RATIONAMENT CARE SE CONSTRUIESTE PLECIND DE LA IPOTEZE FALSE...DUCE LA CONCLUZII FALSE... cam asa ati procedat dvs...!v-am dat un link ...tastati pe acel site cele 2 trafo pe care doriti sa le comparati si veti gasi acolo descrierile lor complete...! macar atit lucru puteti si dvs sa faceti singur...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum