luc Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 atasez aici schema unei surse si a unui amplificator ambele realizate de mine.aceste scheme sunt valabile fiind reproduse de mine in multe exemplare. Link spre comentariu
luc Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 amplificatorul chiar daca nu are 420w(probabil in varianta stereo)va puteti baza pe circa180w rms.doua astfel de amplificatoare se pot pune in punte si se poate obtine 300w,la o alimentare de +/-30v,tensiune care recomand a nu fi depasita. Link spre comentariu
luc Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 atasez aici schema unei surse si a unui amplificator ambele reproduse de mine.aceste scheme sunt valabile fiind reproduse de mine in multe exemplare. Link spre comentariu
luc Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 era sa uit:cablajul sursei Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 tot respectul pentru schemele postate, sper sa fie din ce in ce mai multi ca tine pe acest forum.cred ca am sa fac amplificatorul macar asa de curiozitate sa vad cum suna Link spre comentariu
Max Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Mie nu mi se deschid pozele... ai putea sa mi le trimiti pe un mail?? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Nush dc dar mie nu imi merge. Dak aveti bunavointa in inima sa mio trimiteti :roll: THX Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Aham deci nu numai eu am probleme.Trimiteti-le la max sau mie si dupaia ni le trimitem unu la altu.Ms mult Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Ai uitat sa pui caracteristicile trafului ( dimensiune , nr spire etc) Cred ca pentru cineva nefamiliarizat cu sursele in comutatie ar fi foarte util. Link spre comentariu
notchman Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Cunosc amp'ul a fost discutat si paradiscutat , pe "diyAudio Forum", si sursa la fel , ...Pentru detalii despre construirea traf'oului pentru smps , intra pe "http://www.diyaudio.com/forums/" si cauta SMPS ,mosfet ampifier , etx. :wink: Link spre comentariu
luc Postat August 27, 2005 Autor Partajează Postat August 27, 2005 le-am facut de multe ori si au mers fara probleme cu rezultate uimitoare.transformatorul pentru un amplificator mono de 200w:pe un tor de 31,5cm diametru transformatorul pentru 2amplificatoare de 200w:pe un tor de 4cm Link spre comentariu
luc Postat August 27, 2005 Autor Partajează Postat August 27, 2005 nu inteleg de ce nu se mai vad finca in ziua in care le-am pus mergeau vazute de oriunde,am incercat sa le pun din nou si nu merge(ceva nu e curat pe aici!!!!!!!!!!!!!) Link spre comentariu
Max Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 nu inteleg de ce nu se mai vad finca in ziua in care le-am pus mergeau vazute de oriunde,am incercat sa le pun din nou si nu merge(ceva nu e curat pe aici!!!!!!!!!!!!!)Poti sa m-i le trimiti si mie pe mail? Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2005 dati clic dreapta save target as,desktop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum