Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator auto complet

luc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

8

• Max

2

• Bogdi16

2

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

amplificatorul chiar daca nu are 420w(probabil in varianta stereo)va puteti baza pe circa180w rms.doua astfel de amplificatoare se pot pune in punte si se poate obtine 300w,la o alimentare de +/-30v,tensiune care recomand a nu fi depasita.

Link spre comentariu

tot respectul pentru schemele postate, sper sa fie din ce in ce mai multi ca tine pe acest forum.cred ca am sa fac amplificatorul macar asa de curiozitate sa vad cum suna

Link spre comentariu

Cunosc amp'ul a fost discutat si paradiscutat , pe "diyAudio Forum", si sursa la fel , ...Pentru detalii despre construirea traf'oului pentru smps , intra pe "http://www.diyaudio.com/forums/" si cauta SMPS ,mosfet ampifier , etx. :wink:

Link spre comentariu

le-am facut de multe ori si au mers fara probleme cu rezultate uimitoare.transformatorul pentru un amplificator mono de 200w:pe un tor de 31,5cm diametru transformatorul pentru 2amplificatoare de 200w:pe un tor de 4cm

Link spre comentariu

nu inteleg de ce nu se mai vad finca in ziua in care le-am pus mergeau vazute de oriunde,am incercat sa le pun din nou si nu merge(ceva nu e curat pe aici!!!!!!!!!!!!!)

Link spre comentariu

nu inteleg de ce nu se mai vad finca in ziua in care le-am pus mergeau vazute de oriunde,am incercat sa le pun din nou si nu merge(ceva nu e curat pe aici!!!!!!!!!!!!!)

Poti sa m-i le trimiti si mie pe mail?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări