cata_124 Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 salut. am si eu o intrebare.cunoaste cineva difuzoarele de la sal ?cele arginti scrie pe ele wrc. astept raspunsuri legate de acest difuzor multumesc. Link spre comentariu
iuser Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Intra pe siteul lor .hu si poate le gasesti Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 da, le cunoaste toata lumea. Ca sa faci galagie sunt bune. Daca vrei sa si sune cauta altceva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 icon_toilet Orienteaza-te catre difuzoarele Tonsil , sunt robuste , au traditie , si se incadreaza in aceeasi gama de preturi , iar daca alegi difuzoarele potrivite pentru aplicatia pe care ti-o doresti , o sa si sune bine....da mai multe detalii , colegii de forum care le folosesc in mod curent te pot indruma ! Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 multumesc de informatii. dar cei de la tosil au pe 8 ohm?ca ma intereseaza pe 8 Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 am uitat sa specific eu vreau ptr o incinta de apartament nu auto ce ziceti pot folosi tonsil? Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Foloseste Tonsil@ahegyes pentru pretul lor...sunt super bune... Nu toata lumea da ca dumitale 200 de ron pentru un dif de medii.... doar pentru casa.. mai sunt si alte prioritati... Asa ca sunt bune si alea, nu toti avem bani de nu avem ce sa facem cu ei...si sa ii dam pe difuzoare de n-spemii de lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum