Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu incinta difuzor Bass

Vizitator chry5_2k

Postări Recomandate

Vizitator chry5_2k

Salut.! AM un difuzor SAL 30Cm diametru si vreau sa fac un subwoofer din el . As vrea sa stiu. cum se calculeaza incinta (marimea cutiei) in functie de diametrul difuzorului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

1

• hILIE

1

Top autori în acest subiect

Incinta nu se face in functie de marimea difuzorului, volumul incintei se calculeaza in functie de" parametrii thiele - small " care vin cu difuzorul !SAL ,SAL dar ce model?

Link spre comentariu
Vizitator DIAFRAGMA

poate ne scrii tipul sau datele de catalog ale dif-ului, pt.un bass profund ti-ar trebui unul de la 15 toli in sus eu mi-am facut unul cu un dif de 15 toli eminence si l-am proiectat cu eminence designer a iesit cam mare in dimensiune dar suna mortal l-am facut din MDF de 28 mm,si inca ceva trebuie neaparat sa fie BASSREFLEX

Link spre comentariu

Diafragma nu induce oamenii in eroare.Ce legatura are Eminence cu Sal in afara faptului ca sunt difuzoare? Cum spunea si Alex incintele difuzoarelor se calculeaza in functie de anumiti parametri, de altfel si tipul incintei tot in functie de acesti parametri se aleg. Cand nu cunosti parametrii si nu prea stii cum, sau nu se merita sa ii masori faci o incinta inchisa ca la cea bass reflex intra mai multe in ecuatie si ai toate sansele sa muncesti in zadar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări