Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ascunde numarul de inmatriculare-License plate flipper

Vizitator wawessh

Postări Recomandate

Vizitator wawessh

Vreau sa fac asa ceva ca proiect de vara.

M-am chinuit,dar nu am reusit sa leg motorul de ax.Am un motor dintr-un video(RF-370C-15370).Eu zic ca e destul de puternic sa ridice placuta.Am gasit si un ax in video care are dimensiunea perfecta.Am pus pe ax o roata dintata si pe motor la fel,insa nu stiu cum sa fac sa ramana lipite rotile.Vreau sa se invarte doar axul cu placuta si in sus si in jos.Trebuie sa fac cumva sa si stea cum il reglez.

Cu partea electrica cred ca ma descurc.Tipul ala de motor pot sa il leg direct la bateria motocicletei(12v)?

Rog pe cei interesati de off-topic sa incerce pe alt topic.Stiu ca dispozitivul e ilegal,nu am nevoie de confirmari.Am avut toate piesele la indemana si am zis sa incerc dupa ce un tip a vrut sa vanda asa ceva cu 150 roni.

A facut cineva asa ceva?A gasit cineva vreo schema?

http://www.youtube.com/watch?v=udUKUIZg ... re=related

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

2

• t-daniel

1

• srdjan

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

wawessh scrie :

"Rog pe cei interesati de off-topic sa incerce pe alt topic.Stiu ca dispozitivul e ilegal,nu am nevoie de confirmari"

Daca stiti ca este ilegal, de ce nu incercati dvs. pe ALT FORUM ? :aut:

Link spre comentariu
Vizitator wawessh

Atata timp cat nu e folosit pe drumurile publice nu e ilegal dispozitivul.Poate vreau sa imi fac vant cu placuta de inmatriculare asa.Dupa ce il fac,promit ca ti-l donez tie sa iti faci si tu vant cu el :sparge:.

Acuma serios,are cineva idee?

In regulament nu scrie nimica de lucruri ilegale,ok?E forumul tau ca sa spui cu ce se ocupa sau nu?Poate vrei sa iti faci post-uri sau poate esti unul dintre oamenii onesti doar pe forum.

NU vreau off-topic.Accept si ajutor pe pm sau pe e-mail.

Link spre comentariu

ti-ar trebui doua flanse si sa prinzi intre ele (cu distantiere daca e cazul) axele celor doua roti zimtate astfel incat dintii lor sa stea bine intrepatrunsi fara sa se distanteze centrele celor doua roti una de alta sau sa iasa din paralelism axele lor.

Link spre comentariu

wawessh scrie :

"In regulament nu scrie nimica de lucruri ilegale,ok?"

GRESIT ! Citez din regulament :

NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!

wawessh scrie :

"Poate vrei sa iti faci post-uri sau poate esti unul dintre oamenii onesti doar pe forum."

Esti nesimtit.

Link spre comentariu

Art.15.

(5) Este interzisa punerea în circulatie a unui vehicul, înmatriculat sau înregistrat, care nu are montate placute cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare atribuite de autoritatea competenta ori daca acestea nu sunt conforme cu standardele în vigoare, precum si în cazul în care certificatul de înmatriculare sau de înregistrare este retinut, iar dovada înlocuitoare a acestuia este eliberata fara drept de circulatie sau termenul de valabilitate a expirat.

Din punctul meu de vedere nu este nimic ilegal atata timp cat vehiculul nu circula pe drumurile publice.Nu scrie nicaieri ca daca eu vreau, dupa ce parchez masina nu am voie sa-mi iau numerele de inmatriculare in casa.

Link spre comentariu
Vizitator wawessh

Bine,inseamna ori ca nu am vazut eu ori a completat acuma repede cineva.Mai probabil sa nu fi citit eu.Dar zice informatii ilegale.E cumva ilegal sa stii cum sa rotesti un lucru?Poti sa cauti in alta parte loc de postat.Lup moralist de forum ce esti.

Citez:

NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)

postati STRICT la subiectul thread-ului

Proprietarul forumului nu poate fi tras la raspundere pentru continutul mesajelor, responsabilitatea revine exclusiv autorilor.

Cred e destul de important regulamentul

Te rog,nu posta off-topic.

Nu e aici vorba de ilegalitate,ci doar de principiul de functionare.

Alte idei?

Link spre comentariu

poi sa faci ca-n TAXI, un triunghi cu 2 sau 3 numere pe el, si triunghiul sa-l rotesti pentru a "selecta" numarul dorit, ca sa-l rotesti nu ai cu ce altceva decat cu roti dintate, nu prea-s bune da nu prea ai cum, daca ai avea doar 2 numere pe triunghi ar merge cu o parghie si cu un acuator de inchidere

Link spre comentariu

Art.15.

(5) Este interzisa punerea în circulatie a unui vehicul, înmatriculat sau înregistrat, care nu are montate placute cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare atribuite de autoritatea competenta ori daca acestea nu sunt conforme cu standardele în vigoare, precum si în cazul în care certificatul de înmatriculare sau de înregistrare este retinut, iar dovada înlocuitoare a acestuia este eliberata fara drept de circulatie sau termenul de valabilitate a expirat.

Da, dar placutele sunt montate pe vehicul deci legea e putin ne clara in privinta asta. :freaza:
Link spre comentariu
Vizitator wawessh

Nu vreau sa pun alt numar,ci doar sa il pun cum vreau eu.La orice unghi vreau.Tot am incercat sa fac sa stea rotile dintate.Are cineva vreo idee?Poate si un desen,schita si sa o incerc eu.

Link spre comentariu

Daca te uiti in citeva imprimante matriciale,inck jet etc. poate iti pica fisa :scarpin este o problema simpla de lacatuserie.Motorul de video in general merge pe 12-24V ,poti sa-l alimentezi la acumulatorul de la motocicleta si vezi cum merge.

Link spre comentariu

folosesti un motoras de stergator,sau de geam electric,avand mecanism reductor cu surub fara sfarsit o sa ramana blocat mecanismul cand nu este alimentat motorasul,iar daca folosesti motoras de stergator,il poti pune cu un buton de geam electric,si o sa ai doua pozitii (flip-up flip-down) n-am inteles daca se monteaza pe masina sau pe moto...pe moto e simplu,ai loc,pe masina e mai complicat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări