mercenarx Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 sal!am la depanat un tv philips sasiu L01.2E AA , cu piesele din atas trosnite (cele incercuite cu rosu), inclusiv diodele bdy33dintrebarea este: ce altceva se poate monta in locul acestor diode ca si echivalent?din proprie experienta stiu ca parametrii sunt oarecum critici in configuratia data(ma refer la alte cazuri avute in trecut la alte modele de tv)daca stie cineva rog sa ma lumineze, cu eventuale specificatii in ceea ce priveste depanarea (avand in vedere piesele defecte)thx! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 mai nenea mercenarx ...bdy xx sint tranzistoare toata ziulica si toata noaptea...! poate ati vrut sa scrieti byd33d...asta e cu totul altceva... acestea chiar sint diode , intr-adevar...!fiti mai atent ,ce naiba...!diode echivalente pentru byd33d sint urmatoarele...BYM 26A..E, BYV 36A..E, BYV 95..96/... etc... Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 diode echivalente pentru byd33d sint urmatoarele...BYM 26A..E, BYV 36A..E, BYV 95..96/... etc... THX!mea culpa.(speed motion) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum