Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiatii

Vizitator Lex

Postări Recomandate

Vizitator Lex

Respectele mele Domnilor.Traiesc intr-un apartament cu 2 camere si sub mine am un cabinet stomatologic.Chiar sub camera in care dorm eu se afla camera de Radiologie.Doresc sa stiu ,in cazul in care cei de la masurarea radiatiilor vin sa masoare,cam ce valoare trebuie sa indice aparatul ca sa ma simt in singuranta sa nu fiu afectat de radiatii,sa nu-mi puna sanatatea in pericol.daca puteti sa-mi explicati in termeni cat mai simpli ,in cifre sau ceva..pentru ca nu prea ma pricep.cam care este limita...?Multumesc mult si astept raspunsul vostru. Bafta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Cabinetul respectiv trebuie sa aibe niste avize medicale dar si certificate care atesta si arata ca valoarea radiatiilor nu depasesc valorile maxime admise de lege,radiatiile se masoara in milisievert,din pacate nu cunosc aceasta valoare. Pe de alta parte traiesc in Romania si de multe ori pun la indoiala certificatele alea de masura....e dreptul meu. De asemenea va puteti adresa in scris mentionand numele dumneavoastra complet,adresa si alte date de contact descriind exact problema ori nedumerirea dumneavoastra,adresa o faceti catre cei de la Directia Pentru Sanatate Publica ( DSP) de pe raza judetului dumneavoastra care pot face masuratori radio dozimetrie la aparatura radiologica de diagnostic ( daca e cazul ) unde acestia va comunica in scris rezultatul unei posibile anchete ( daca este cazul ). Daca suferiti de cancer ori aveti certificate care atesta ca o posibila boala ca a survenit cam dupa momentul intrarii in functiuni a acestui cabinet problema se pune altfel cu drumuri prin tribunale etc. Verificati de asemenea si vecinii dumneavoastra de probleme de sanatate au....dar eu cred ca nu este cazul,personalul care lucreaza acolo ar fi primii radiati si ar avea probleme daca valoarea maxima a radiatiilor depaseau limita.Totusi vina imensa daca pot spune asa apartine locatarilor acelei scari pe care locuiti,cabinetul nu se putea face fara semnatura,acordul pozitiv in favoarea cabinetului dat in scris de catre vecini.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări