ionu x Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 cum as putea sa reintroduc codul imei din nou in telefon?mi-am sters codul IMEI ....acum imi apare 0000000. niste sugesti?se mai poate repara?daca nu ce pot sa fac pt al putea folosi? Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Doar la un service se poate pune imeiul inapoi! Cum ai reusit sa balaresti imeiul? Ai incercat sa il decodezi sau..?? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Se mai strica imei-ul si de la o resetare de eprom. Oricum, necesita o rescriere de eprom si apoi de imei cu un software specializat gen ns-pro, etc. Link spre comentariu
ionu x Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 pai am incercat sa-l decodez singur si s-a restartat...si gata a fost ms mult pt raspuns... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 probabil in tutorialul de unde ai facut resoftarea a "uitat" sa precizeze treaba cu IMEI-ul vezi in uneletele folosite daca gasesti ceva despre imei si citeste pe prin discutiile de aici http://www.gsm-forum.eu/samsung/3378-sa ... hange.html (chiar daca nu este acelasi telefon asa inveti) Link spre comentariu
ionu x Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 in fine...l-am dus la gsm....au facut o reinstalare de soft....si au zis ca nu il pot face...l-am luat...am bagat cartela in el si merge fara probleme...si acum e si decodat Link spre comentariu
Vizitator rbvm Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Am aceeași problema, același telefon. Și una în plus.Nu știu dacă din cauza resetării, dar nu mai pot conecta telefonul la calculator.Știe cineva cum se reinstaleaza softul în cazul ăsta?Mulțumesc! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 iti trebuie interfata specializata (nspro etc.) Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 sa reamintim ca shimbarea IMEI este ilegala si operatiunea in sine implica si raspunderea asupra sa Link spre comentariu
AndreiIr Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Unde in legislatie scrie ca schimbarea imei este ilegala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum