Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tda 7294 integrat ciudat .....

djx700

Postări Recomandate

Am facut un kit home made cu tda 7294 100w schema este din revista conex. la inceput a funtionat fara pb la o alim de 2 x 14 v......azi a venit ziua sa fac tot montajul...... si cand ii dau drumu imi sta membrana difului in jos.... nu stiu ce poate avea poate fi integratul defect? e luat de la mivaromam sa o iau de la zero poate ii dau de cap :da Merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

5

• paul14

1

• misuraelectronic

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dragomir1995

Daca membrana se trage catre carcasa difuzorului inseamna ca ai curent continu de polaritate minus daca membrana iese in afara inseamna ca ai curent continu de polaritate plus verifica legaturile circuitul este izolat de radiator or asta ori sa dus integratul a si vezi daca nu ai scapat cumva cositor cand ai facut lipiturile din greseala pe circuite

Link spre comentariu

dimineata ghinion, dupa-amiaza noroc.... iam dat si olk de forja pe 2 x 25v la 4 ohm ma duc la cineva poate gasesc un traf mai puternic as vrea sa am cam 2 x 30 cc :da ms mult colegi forum !

Link spre comentariu

Daca membrana se trage catre carcasa difuzorului inseamna ca ai curent continu de polaritate minus daca membrana iese in afara inseamna ca ai curent continu de polaritate plus

:nas: De unde stii cum a conectat difuzorul la iesirea amplificatorului? Cele mentionate de tine sint valabile daca a montat difuzorul cu borna marcata (aia pozitiva) spre iesirea amplificatorului.

as vrea sa am cam 2 x 30 cc

Ce impedanta are difuzorul?
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări