proDJxlx Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Care este diferenta intre aceste 2 integrate sau ce simbolozeaza L si respectiv N-ul . Daca stie cineva. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Găseşti în datasheet ce simbolizează sufixurile. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 am rezolvat...dar am avut probleme cu netul si din pricina asta am intrebat....acum am rezolvat. mersi oricum:P Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Netul tau are probleme numai cind cauti un datasheet, dar cint postezi o intrebare pe forum merge OK? Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Netul tau are probleme numai cind cauti un datasheet, dar cint postezi o intrebare pe forum merge OK?sincer eu il cred si eu postez bine pe forum din atelier de pe net de la vdf. dar cand sa downloadez un datasheet mai balsoi imi iau pauza de cafa/bere/tigare .pe langa asta mai si crapa ff daca dau scroll la pdf inainte sa se descarce complet documentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum