Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

Revin cam tarziu. Am promis niste poze.... dar stiti vorba aia cu cizmarul care nu are incaltari (eu am un magazin foto :d ). promit ca miercuri vin si poze. Inca o data zic ca boxele sunt exceptionale si nu am ascultat asa ceva facut de cineva cu experienta . Poate am sa fac un efort sa-mi gasesc o ora doua libere si sa-l rog pe VTP sa ma primeasca sa ascult la Dansul ceva. Si poate ma imbolnavesc si ma apuc sa construies niste monstri pe care sa-i instalez la birou, ca acolo imi petrec cele mai multe ore. Abia astept ampliful pe lampi promis de un coforumist ca mi-l construieste intr-o luna.

Link spre comentariu

Revin cam tarziu. Am promis niste poze.... dar stiti vorba aia cu cizmarul care nu are incaltari (eu am un magazin foto :d ). promit ca miercuri vin si poze. Inca o data zic ca boxele sunt exceptionale si nu am ascultat asa ceva facut de cineva cu experienta . Poate am sa fac un efort sa-mi gasesc o ora doua libere si sa-l rog pe VTP sa ma primeasca sa ascult la Dansul ceva. Si poate ma imbolnavesc si ma apuc sa construies niste monstri pe care sa-i instalez la birou, ca acolo imi petrec cele mai multe ore. Abia astept ampliful pe lampi promis de un coforumist ca mi-l construieste intr-o luna.

Ma bucur ca ai reusit si-ti place ca nu ai muncit degeaba. Sunt departe de ce gasesti in magazinele cu lucruri de masa si stau fara probleme langa multe realizari cu nume sonore. Si asta cu ce putem gasi sa cumparam. Nu-si pot imagina multi ce se poate face in regim DIY daca am putea avea niste traductoare si mai si! De exemplu un coaxial Tannoy de 8", 10" sau chiar 12", cu suspensie cu grosime variabila din cauciuc, sau cu o membrana de celuloza cum au la modelele de varf !!! Oricum, la 12" o solutie stralucita e BM12CXA pe care il folosesc in mai multe tari firmele care produc incinte si kituri cu pret de 3 - 4 cifre. La 3 cifre iti faci cosciugele singur, la 4 cifre ti le fac ei, cu ventilatie BR. Prefer Voigt-ul, are gaura mai mare!!!.Pentru sincronizare - MP
Link spre comentariu

Ce pot sa spun. Avand in vedere "ghinionul " de a mi se strica amplificatorul, am fost nevoit sa imprumut unul. Am primit un Dynavox cu tuburi EL34 nou nout(eu am scos protectiile pt transport de pe tuburi). Nu am talent la povesti vanatoresti. Ce pot sa zic este ca dupa ce am ascultat dimineata inainte de a pleca la servici un disc cu muzica Irlandeza am avut impresia ca s-a umplut camera cu miros de la sacazul cu care si-a frecat solistul arcusul. In cateva cuvinte pot sa spun ca, eu pana la aceste boxe si pana la acest amplificator(care fie vorba intre noi nu e cel mai ce) nu am ascultat muzica ci caraieli jalnice. Si precizes inca o data ca nu sunt sigur ca am reusit 100% boxele mai ales ca, spre rusinea mea si nu stiu daca ma va crede cineva pana sa intru pe site-ul netexpert in aceasta vara habar nu aveam ca poti sa-ti faci singur boxe. Pentru mine boxe insemna sa intri intr-un magazin si sa-ti tremure mainile dand mii de euro pe o pereche de boxe. Dealtfel ma duceam si ma uitam la boxe de sute si mii de euro ca pisica la borcanul cu untura. Inca o data spun ca-mi doresc sa ma intalnesc cu VTP si sa ascult ceva facut de un om cu experienta si totodata sa ma indrume catre o "bibliografie" ca sa trec de faza copiere. Domeniul este fascinant, cu atat mai mult cu cat nu exista solutii infailibile. Am sa fac tot ce se poate sa stabilesc o intalnire saptamana viitoare, dar pentru asta voi recurge la MP. Acum am putina treaba intr-o ora doua am sa pun si niste poze pe care le promit de mult.

Link spre comentariu

ptr. Bogdan 69Bravo! Arata bine si ma bucur ca nu te lasi! La mai mare, si ca dimensiuni, spre disperarea sotiei! Cand vei avea 2 magaoi de 1,5m (H)x0,5m(l) x 0,5m ( A) mai vorbim. Au avantajul ca poate pune ghivece pe ele dar le dai jos la primul rock ce va face oamenii sa se arunce pe fereastra crezand ca a venit ispasirea prin cutremur!!!

Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri. In viitor (cat mai apropiat) am sa incerc proiectul cu difuzor de 8". Pentru cutii am sa incerc sa vorbesc cu un bun amic care are o fabrica de termopane cu rama de lemn si daca nu e ocupat si nu e lacom la bani poate imi furniruieste si lacuieste la mare arta. Asta asa de amoru' artei. Am vazut niste lucrari la el care aratau exceptional. De exemplu a lucrat pentru cineva o cada de baie din lemn stratificat indoit la abur si lacuit cu lac special pentru ambarcatiuni de competitie(numai ca pretul pentru acea lucrare a fost undeva la 3000euro). Poate ca pe mine ma va ierta un piculet. Sper sa iasa niste boxe care sa stea langa orice boxa de fite si la aspect nu numai la sunet.Cat despre cele facute deja mai vreau sa spun ceva. Cel care mi-a imprumutat amp-ul pe lampi, cu toate ca e genul care nu are decat obiecte cu nume sonore, cocheteaza cu ideea sa-i fac niste boxe, dar.... le vrea mai bine finisate.

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Arata bine, sper ca si suna pe potriva, dupa mine e maximul sindical pentru o camera "normala" (exceptand palat de bulibasa)... Pentru cutii, se poate mai bine, dar nu cu mult (in regim de amator si fara atelier la dispozitie...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări