Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

VTP :) daca ai un aparat digital , fa te rog o poza la o bucata de minet ca multi nu suntem din Bucuresti si nu cred ca peste tot acest material poarta aceasta denumire. Mai ales ca o data ce vezi cu ochii tai stii sigur ce sa cumperi.Si asteptgam si de la prietenul tau Cezar sa posteze materialul pe care il are pentru 8".multumesc.

Link spre comentariu

Iata: (pachetul de tigari este pentru estimarea dimensiunilor)

MINET-ul este cel alb!!!! Bravo!Mai ales ca nu am aparat "cu degetul"! Pot sa vada toti care sunt interesati despre ce este vorba.Cei care se grabesc cu lucrul pentru woofer de 8", daca au posibilitatea sa dea un numar de fax sau adresa si trimit prin posta materialul. Si Cezar lucreaza cand are timp!
Link spre comentariu

VTP ce parere ai despre folosirea buretelui ca fonoabsorbant in incinta bass-reflex?Eu mi-am izolat o pereche de technics SB-CD320 cu burete de 2cm drept (toti peretii mai putin cel frontal) si apoi m-am gandit ca ar fi mai bine cu minet. Ce crezi merita efortul sa le desfac iar si sa pun minet?

Link spre comentariu

VTP ce parere ai despre folosirea buretelui ca fonoabsorbant in incinta bass-reflex?Eu mi-am izolat o pereche de technics SB-CD320 cu burete de 2cm drept (toti peretii mai putin cel frontal) si apoi m-am gandit ca ar fi mai bine cu minet. Ce crezi merita efortul sa le desfac iar si sa pun minet?

Daca nu au avut material absorbant, sau au avut mai putin, in mod normal nu le upgradezi marind cantitatea de material fonoabsorbant:1. - daca e burete cu un numar mare de pori inchisi, efectul e de reducere a volumului, deci Frincinta>;2. - daca e minet sau burete cu pori deschisi, efectul este de crestere a volumului echivalent al incintei, deci Frincinta
Link spre comentariu

Daca nu au avut material absorbant, sau au avut mai putin, in mod normal nu le upgradezi marind cantitatea de material fonoabsorbant:1. - daca e burete cu un numar mare de pori inchisi, efectul e de reducere a volumului, deci Frincinta>;2. - daca e minet sau burete cu pori deschisi, efectul este de crestere a volumului echivalent al incintei, deci Frincinta
Link spre comentariu

OK, daca Bogdan nu se supara am sa continui. Boxele chiar daca sunt de firma sunt din gama de jos unde evident unul dintre criterii este costul redus. Din fabrica nu aveau deloc fonoabsorbant si de aceea m-am gandit sa le pun. Foarte interesanta precizarea cu porii buretelui inchisi sau deschisi (nu stiam de chestia asta). Buretele folosit de mine este genul pentru saltea (cred ca este cu pori inchisi) deci acum cred ca face mai mult rau decat bine. Singura posibilitate de masura este urechea :).

Link spre comentariu

OK, daca Bogdan nu se supara am sa continui. Boxele chiar daca sunt de firma sunt din gama de jos unde evident unul dintre criterii este costul redus. Din fabrica nu aveau deloc fonoabsorbant si de aceea m-am gandit sa le pun. Foarte interesanta precizarea cu porii buretelui inchisi sau deschisi (nu stiam de chestia asta). Buretele folosit de mine este genul pentru saltea (cred ca este cu pori inchisi) deci acum cred ca face mai mult rau decat bine. Singura posibilitate de masura este urechea :).

Daca vrei sa faci o proba, scoate buretele si pune pe toti peretii minet cu gros. 20 mm. mai ajuta o perdea de minet de 20 mm, cat fata frontala a boxei, asezata ca o perdea, de la capacul de sus pana la cel de jos, asezata cam la mijlocul adancimii. Testul este edificator. Intai incearca fara si apoi cu perdea, la o singura incinta, cu program mono.Oricum, testele sunt esentiale.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări