Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

bographics - o solutie [poate mai buna] ar fi sa construiesti un postament pt incinte - in care sa pui filtrele.

Voi pune boxele pe niste suporti cu spike-uri (am uitat sa le modelez). Daca pun filtrele in cutia din spate, imi place ca astfel boxele vor parea mai "adanci". Totusi daca ma gandesc mai bine, pot sa le fac ceva mai inalte si sa pun filtrele in partea de jos.Aveti idee cam cat m-ar putea costa componentele pentru filtre? Sau cat recomandati ca merita investit pentru un astfel de proiect.
Link spre comentariu

Intotdeauna este intelept sa existe un echilibru intre costurile difuzoarelor, cutiilor si filtrelor.Componente normale - de calitate buna - costa intre 100 si 200 lei pt un filtru. Componente foarte bune - de la 3-400 lei in sus. Despre cele "exotice" banuiesc ca nu are sens sa scriu :rade: Revenind la cutii - este bine a se lasa o distanta de cateva zeci de cm intre spatele lor si perete. Asa ca adancimea mare a incintelor - mai ales daca e falsa (nu ajuta la volum) nu este o calitate. Cei 10cm ocupati de cutia filtrelor pot fi semnificativi in obtinerea unui sunet mai bun prin distantarea de perete.

Link spre comentariu

Este cineva binevoitor sa-mi explice cum se calculeaza o incinta VTP? Sunt sigur ca exista pe undeva dar eu pana acum nu am gasit. Stiu ca mid-wooferul se monteaza la 1/3 de varful prismei, dar avand in vedere ca este pliata nu inteleg cum se calculeaza. In ce masura volumul interior influenteaza frecventa de acordaj?

Link spre comentariu

Urmaresc de mult timp acest subiect si dupa multe amanari se apropie ocazia sa incerc un astfel de proiect.

Mai precis am nevoie de o parere : ar fi bun difuzorul Monacor SPP-110/4 intr-o astfel de incinta ? si impreuna cu o inalta , ar fi in stare de 15 - 20W fullrange ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări