Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

Vizitator shumyfi

buna am gasit un proiect pentru incinta vtp care are inaltimea de 900 si latimea de 400 daca poate cineva sa ma lamureasca care ar fi diferenta dintre incinta pe care am gasit-o si cea din fisierele lui CBI ,las si un pdf cu proiectul pt incinta

Link spre comentariu

fa-le din 18mm cu fata dubla(sau de 25,ambele variante ajung si pt ingropatul lor la nivelul baffle-ului) ca e de ajuns,nu este incinta de presiune si peretele inclinat din interior reduce si el vibratiile lateralelor.Mdf este si de 50mm,dar la comanda,de cumparat se gaseste maxim de 35mm,dar o sa-ti rupi carca cu el,crede-ma.Nu e necesara dublarea tuturor peretilor@shumyfi,daca vrei sa faci acest tip de incinta,pt difurile de 8",ramai pe varianta normalizata,cea din proiectul cu 8pw3.Varianta ta este mai migaloasa si nu aduce imbunatari ,plus ca are si linia mai scurta,deci un acord putin mai sus.Oricum nu ai proiectul si difurile originale care au fost utilizate acolo

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ma apropii si eu de final cu boxele VTP. M-am lovit de o mica problema: nu stiu de unde sa iau sarma de bobinat din Bucuresti pentru a face filtrele. Cine imi recomanda si mie vreun loc unde gasesc?Multumesc.

COMAT ELECTRO Buc.In cartierul Catelu, dincolo de fosta Republica.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări