CBI Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 am gasit si pe cele de la coaxialul de 12",le pun sa fie ca revistele nu stiu pe unde mai sunt Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 alta varianta de blh,mai mic Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 si varianta de 10",cu hp10w Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 articolul cu coaxial mic Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Ok. Multumesc mult CBI. Link spre comentariu
Vizitator jazzzyro Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 multumim mult CBI!asta asteptam!!! Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 buna am gasit un proiect pentru incinta vtp care are inaltimea de 900 si latimea de 400 daca poate cineva sa ma lamureasca care ar fi diferenta dintre incinta pe care am gasit-o si cea din fisierele lui CBI ,las si un pdf cu proiectul pt incinta Link spre comentariu
Cumnatu Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Intentionez sa fac incintele din MDF de 2.5 ( parca atat e maximul nu ? ). Mai este necesara dublarea peretilor ? Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 fa-le din 18mm cu fata dubla(sau de 25,ambele variante ajung si pt ingropatul lor la nivelul baffle-ului) ca e de ajuns,nu este incinta de presiune si peretele inclinat din interior reduce si el vibratiile lateralelor.Mdf este si de 50mm,dar la comanda,de cumparat se gaseste maxim de 35mm,dar o sa-ti rupi carca cu el,crede-ma.Nu e necesara dublarea tuturor peretilor@shumyfi,daca vrei sa faci acest tip de incinta,pt difurile de 8",ramai pe varianta normalizata,cea din proiectul cu 8pw3.Varianta ta este mai migaloasa si nu aduce imbunatari ,plus ca are si linia mai scurta,deci un acord putin mai sus.Oricum nu ai proiectul si difurile originale care au fost utilizate acolo Link spre comentariu
Cumnatu Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Merci de raspuns CBI, nu e problema de miscat ( pana mai alaltaieri aveam in casa incinte care cantareau 35kg bucata asa ca.. ) o sa fac din d-ala de 25. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Ma apropii si eu de final cu boxele VTP. M-am lovit de o mica problema: nu stiu de unde sa iau sarma de bobinat din Bucuresti pentru a face filtrele. Cine imi recomanda si mie vreun loc unde gasesc?Multumesc. Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Ma apropii si eu de final cu boxele VTP. M-am lovit de o mica problema: nu stiu de unde sa iau sarma de bobinat din Bucuresti pentru a face filtrele. Cine imi recomanda si mie vreun loc unde gasesc?Multumesc.COMAT ELECTRO Buc.In cartierul Catelu, dincolo de fosta Republica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum