Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
Vizitator jensen

in sfarsit am reusit sa fac VTP-urile, nu stiu sa descriu cum suna in termeni audiofili dar sunt multumit,nu am reusit sa le pun o sursa buna(CD) doar de pe calculator da suna mai bine decat m-am asteptat.zilele care urmeaza le fac rodaju poate-mi dati niste sfaturi.Mersi.PS. inca stau pe ganduri in privinta finisajului vopsite sau furniruite.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator iontz_2005

d-nul vtp avea si aceasta solutie la "grupa mare" , numai ca avea PA D-415S si spunea :"traductoare pro ce asigura pentru un pret bun o redare de calitate datorata unor motoare puternice ce garanteaza atat claritate, redarea detaliilor, cat si o putere care duc la o solutie buna pentru o petrecere cu min. 10 perechi, daca aveti loc. Incinta incepe sa devina vizibila si grea, dar totul se plateste! adecvata muzicii actuale!"

Link spre comentariu

Inafara de cele cu 8",toate sunt mari,va spun ca eu le-am avut pe toate in casaIn camere de bloc cele de 8" arata chiar bine,asta in camera mare(sufrageria),despre cele de 12" No comment,daca sunt finisate cu autocolant sau pal melmanat,nici nu seamana cu 2 frigidere :smt033 ,sa fim seriosiIn camere sub 16-18mp nici nu vad cum se pot aseza sa sune 'stereo'Ramai pe 8" +tw hi-fi,la vtp,pt combinatia ta fa br,prea mare magaoaiaSe si specifica acolo ca e o solutia adecvata pt minim 10 perechi :weedman: DACA E LOC (E ??) Ca o paranteza,dupa ce asculti un scanspeak de 7-8" nu o sa mai vrei magaoi dinstea,lada cu haspe 18 e mic copil pe langa ce bas iese din 'chistoacele' alea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări