FIXVID Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 dc nu folosesti x-fi-ul pt auditii? chiar si cu drivere kx audigy-ul este o placa amarata la calitatea sunetului si pe deasupra are aceeasi problema care o au aproape toate placile de la creative, inaltele mai stridente.. pronuntatenu ai zis exact ce x-fi ai, dar cred ca si mezinul seriei are dac-uri mai noi decat audigy :toimonster: revo 5.1 ar fi fost cea mai potrivita placa pt auditii, intrucat calitatea dac-urilot akm de pe el nu lasa de dorit Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Lui andreius i-am dat pm.Acum ca sa-ti rasp si tie.Am aceea extreme music ,cea de vreo 4 bete la magazin(nu ca ar merita).La sunet sunt la fel,deci nu am de unde sa aleg.Cristalizerul ala si aburelile care le pomeneste creative sunt doar in mintea lor.Fac ceva,dar varza.Parerea mea.Corectiile de ton sunt constient ca-s varza deasemea,basul ala lesinat si sus de tot,si inaltele putin stridente si pitigaiate(nu ca le-as folosi).Dar,cu driverele kx suna mai altfel,plus ca are mai mult optiuni datorita cmss-ului, nu mai explic care.Pe x-fi am probleme cu kx-urile si foobar2000,la fel si multicanal,asa ca o tin pt jocuri,cu driverele de la creative.Despre revo pot sa-ti spun ca nu-i mare branza precum o lauda unii,are tot aceeasi tenta de sunet plat,fara viata,nu se compara cot la cot cu creativul,iar diferenta care este,se vede doar pe sursa si boxe bune,datorita procesorului,nu neaparat a dac-urilor,dar softul cu care vine nu mi-a luat privirea ca sa o tin,nu mai zic de problemele pe orice inafara de stereo .Asta e.Am in gand un audiophile sau un EMU pe viitor,daca o sa prind vreuna asa mai acceptabila,folosite tot pe analog,pt.ca cu digitalul am avut si cu el nenumarate probleme si diferentele,iarasi nesemnificative,nu suplinesc ceea ce se pierde.Iarasi parea mea,din simpla observatie.Scuzati de offtopic dar trebuia sa-i rasp omului.Si sper ca aici sa se incheie discutia despre placi de sunet ca nu este locul cel mai potrivit.Am rezolvat si problema cu vtp-urile ,deci deocamdata nu mai am ce sa va zic aici si pana la noi ordine mai astept. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 spuneti-mi si mie va rog cum sa pun materialul fonoabsorbant intr-o pereche de VTP-uri cu difuri de 8"proiectul e cel de mai josdeci ma intereseaza pe care pereti sa pun si .... cam cat de multava rog sa imi modificati poza de mai jos (sa o colorati in paint cu melana :smt003 ) Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Pui de la inceput ambele laterale de sus pana jos la iesire,fara sa se vada,cu taietura pt peretele inclinat si capacul desus,la o boxa.La cealata pui pe langa asta si o fasie de latime cat sa intre de jos din v peste peretele inclinat si lasata sa cada pana aproape de iesire.Daca se constata ca cea cu fasia suna mai bine mai neutru se face si cealata la fel,la care se ridica fasia de pe peretele inclinat si se agata de capacul sus.cu niste bolduri sau pioneze,cuie etc.Se mai poate incerca si o fasie pe peretele spate ,dar de aici incepe sa se diminueze cantiatea de bas,dar se mai 'decoloreaza mediile'.In principiu daca basii sunt buni si au motorizare buna se pune mai putin fono ca nu fac coloratii ca cele blege(vaporeanu :smt003 ) .Incerci la fasia din interior si cu minet de 2cm si de 4cm,vezi cum suna.Dureaza ceva dar astfel vezi cum stau treburile. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 aha .... cred ca am intelesmomentan nu am difuzoarele ca le-am vandut sa imi iau altceva .... si nici melana nu am ca am ramas fara bani :smt009 Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Incinta are traductoarele plasate in zero delay plane pentru reducerea defazajelor. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Dimensiunile sunt identice, traductoarele difera:- PA800K + PCT 300 ( P Audio )- 8MB400 + DT28N - wooferul este midbass produs de 18SOUND (Italia) iar tweeterul este PAudio, comercializat de Monacor, racit cu ferofluid Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Sorry! My mistake! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Incinta pentru BM12CXA (fara traductor la data pozei ) alaturi de incinta coaxialului BM8CXA. Cutia de vopsea ptr. proportii! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Reteaua de separare a coaxialului BM12CXA, separat pe woofer si driver.Va fi usor modificata in viitor. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Incinta echipata cu HW204 + HT 264 de productie CIARE (Italia).Tweeterul, calota matase, cu ferofluid, plasat in incinta separata care se poate deplasa fata spate. Alinierea temporala este deja stabilita pentru ajustare rapida. Link spre comentariu
AlpHso Postat Februarie 17, 2007 Partajează Postat Februarie 17, 2007 va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu ceva documentatie despre incintele VTP. Ca nu merg arhivele de pe pagina aia Tehnium reload. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 17, 2007 Partajează Postat Februarie 17, 2007 va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu ceva documentatie despre incintele VTP. Ca nu merg arhivele de pe pagina aia Tehnium reload.Da, site-ul e in lucru.Toate articolele despre incintele VTP au aparut in Tehnium, timp de 3 ani jumate! Ce anume vrei?Unele date sunt pe forum sau le pot da cei care au lucrat si le au in format electronic! Trebuie insa prcizat ca nimeni nu posteaza o carte! Link spre comentariu
AlpHso Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Stiu ca au aparut in reviste dar eu nu am acces in acest moment la acele reviste pentru ca nu sunt in tara.Ma intereseaza dimensiunile incintei VTP pentru niste difuzoare cu diametrul de 12.5 cm. Tin sa precizez ca nu am parametrii acestor difuzoare desi nu sunt chinezarii deci cum s-ar spune vreau sa fac experimente cu ele in acest tip de incinta. Orice sugestie este binevenita.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum