mosfet Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 Intrebare: care ar fi avantajele/dezavantajele daca tweeter-ul e in aceeasi incinta cu driver-ul de bas-medii, respectiv daca e intr-o incinta separata? Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 Nu sunt avantaje sau dezavantaje majore in nici un caz. Singura problema este ca distanta intre woofer si tweeter sa fie cat mai mica pentru a nu afecta coerenta imaginii stereo. Daca se poate plasa tweeterul in incinta separata se poate alinia corect, pe zoro delay plane, cele doua difuzoare ptr. a reduce defazajele la Ft. Link spre comentariu
Vizitator momolo Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 felicitari lui VTP pentru noile sale boxe cu difuri coaxiale de 8" de la PAudio ! Tocmai am avut ocazia sa le ascult si desi sistemul audio folosit nu este de o calitate prea grozava totusi boxele mi s-au parut foarte interesante! Fara indoiala ca este o reusita si tare as fi curios cum se aud pe amplificari mai bune si cu surse mai bune de semnal ?! Ceea ce nici un sistem audio de amplificare nu poate masca/deforma este caracterul basului unei boxe (parerea mea) iar in acest caz mi s-a parut excelent raspunsul in frecventele joase! Excelent este termenul! Felicitari si din partea mea...adica de la un sceptic in privinta realizarilor DIY in materie de incinte acustice ! Am inteles ca urmeaza un nou model cu 2 difuri CIARE (tweeter+bas) foarte promitator! Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Big offtopic : Felicitari momolo, cum ai reusit pana acum sa nu postezi nimic pe elforum ?Cat despre aceste incinte : jos palaria , parerea mea :prayer: , sunt mare fan Link spre comentariu
Vizitator momolo Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Nu am postat pentru ca nu sunt forumist din fire si nu sunt DIY-er (dar pe vremuri cand aveam timp liber eram).Aseara am vazut ca hi-fi.ro este mort si am apasat pe link-ul lui Vasile postat pe unica pagina care se deschidea. Forumul asta, sincer, nu l-am vizitat niciodata pana acum desi stiam de existenta lui.Apropos', ce se intampla cu hi-fi.ro ? Este mort ? Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Apropos', ce se intampla cu hi-fi.ro ? Este mort ?Ieri am observat si eu ca nu mergea deloc, azi vad ca sunt probleme cu forumul Could not query new topic information Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Desi vad ca o cam luam pe offtopic aici :yawinkle: , poate ne zice vasile de ce nu merge forumul hi fi , poate el stie mai multe ca noi Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Exact o cam dati in offtopic...aveti grija :yawinkle: Link spre comentariu
ice_shadow Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 "Stiu" pe cineva care a realizat incinte VTP (TQWT) cu difuzoare de 21". Nu le-am auzit insa din ce zic cei care le-au ascultat au zis ca suna beton. Camera unde sunt folosite este una mare (de vila). Este proiect si pt dif de 21"? :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 ai vazut ce dimensiuni are un VTP pt un dif de 12" ? are 1.3 m inaltime ..... iti dai seama cum arata pt un dif de 21" :axe: Link spre comentariu
DorinD Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Devine un Superscooper in genul Jensen. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Imi imaginez ca sunt monstruoase cutiile si cred ca sunt necesare macar 4 persoane ca sa urneasca din loc o astfel de incinta echipata cu un asa difuzor.Oricum trebuie sa fii nebun sa faci VTP-uri cu 21". Asta e cand te dau banii afara din casa. Ti se urca la cap :smt003 Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 blh cu pd2150 nu e chiar asa monstruoasa :yawinkle: Link spre comentariu
Romica_t Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Buna!Sunt nou pe forum.Sunt curios daca difuzoarele de la Beyma,8BR40 si 8woofer/p ar fi bune pentru VTP.Pretul lor este foarte bun.Singura problema este rezonanta prea joasa,asa cred eu.Un difuzor cu rezonanta de 55 Hz este 6B30P dar are qts>0,5.Aceste este bun pt VTP? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Rezonanta este bine sa fie cat mai joasa; in acest fel difuzoarele vor coboi mai bine in bas. Dezavanjatul difuzaorelor in cu rezonanta joasa este scaderea sensibilitati, dar cum in mediul domestic nu ai nevoie de sensibiltiate mare sunt bune.Important este ca ceilalti parametrii sa fie potriviti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum