Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

Nu sunt avantaje sau dezavantaje majore in nici un caz. Singura problema este ca distanta intre woofer si tweeter sa fie cat mai mica pentru a nu afecta coerenta imaginii stereo. Daca se poate plasa tweeterul in incinta separata se poate alinia corect, pe zoro delay plane, cele doua difuzoare ptr. a reduce defazajele la Ft.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator momolo

felicitari lui VTP pentru noile sale boxe cu difuri coaxiale de 8" de la PAudio !

Tocmai am avut ocazia sa le ascult si desi sistemul audio folosit nu este de o calitate prea grozava totusi boxele mi s-au parut foarte interesante!

Fara indoiala ca este o reusita si tare as fi curios cum se aud pe amplificari mai bune si cu surse mai bune de semnal ?!

Ceea ce nici un sistem audio de amplificare nu poate masca/deforma este caracterul basului unei boxe (parerea mea) iar in acest caz mi s-a parut excelent raspunsul in frecventele joase! Excelent este termenul!

Felicitari si din partea mea...adica de la un sceptic in privinta realizarilor DIY in materie de incinte acustice !

Am inteles ca urmeaza un nou model cu 2 difuri CIARE (tweeter+bas) foarte promitator!

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Big offtopic : Felicitari momolo, cum ai reusit pana acum sa nu postezi nimic pe elforum ?Cat despre aceste incinte : jos palaria , parerea mea :prayer: , sunt mare fan

Link spre comentariu
Vizitator momolo

Nu am postat pentru ca nu sunt forumist din fire si nu sunt DIY-er (dar pe vremuri cand aveam timp liber eram).Aseara am vazut ca hi-fi.ro este mort si am apasat pe link-ul lui Vasile postat pe unica pagina care se deschidea. Forumul asta, sincer, nu l-am vizitat niciodata pana acum desi stiam de existenta lui.Apropos', ce se intampla cu hi-fi.ro ? Este mort ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Rezonanta este bine sa fie cat mai joasa; in acest fel difuzoarele vor coboi mai bine in bas. Dezavanjatul difuzaorelor in cu rezonanta joasa este scaderea sensibilitati, dar cum in mediul domestic nu ai nevoie de sensibiltiate mare sunt bune.Important este ca ceilalti parametrii sa fie potriviti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări