Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

Am urmarit cu interes topicurile despre incintele VTP pe mai multe forumuri si in toate se facea trimitere la site-ul netxpert.ro sau la revista Tehnium pt. detalii. Intrucat nu am acces la revista imi ramane varianta cu site-ul. Dar acesta se pare ca nu functioneaza. Desi mi-am facut cont de utilizator pe acest site, nu pot sa vizualizez nici un proiect despre VTP. Vreau sa stiu ce se intampla cu acest site.Ma intereseaza planurile pentru diferitele configuratii propuse de VTP pentru acest tip de incinta.

Simplu, e in lucru si probabil o sa mai dureze!De ce nu ai acces la revista? Tzi-a fost interzis?Se vinde la chioscurile RODIPET!Ptr. numerele mai vechi se poate contacta redactia Presa Nationala, PIata presei Libere nr. 1 .Daca vrei, POTZI ( Adidas Torsion!).
Link spre comentariu

@VTP: dimensiunile incintei - nu ma refer la cele evidente in proiect/desen, ci la cele "teoretice" sa-i spun, cum ar fi lungimea liniei, suprafata bazei....acestea m-ar interesa, daca m-ati putea ajuta.Nu sunt prea sigur ca e corect cum le interpretez eu. Adica: lungimea liniei e de 1.9m? incinta fiind acordata deci pe la 35Hz; baza are S=19*20=380cm^2, adica 3*S activa difuzor, conform teoriei lui Voigt.

Link spre comentariu

Ptr. numerele mai vechi se poate contacta redactia Presa Nationala, PIata presei Libere nr. 1

Mda...Am trimis la inceputul anului un email la redactie in care solicitam 2 numere ale revistei pe care le ratasem, iar dupa ceva vreme, primesc un telefon de la o doamna care parea dispusa sa ma ajute in rezolvarea acestei probleme. Mi-a spus ca revistele solicitate imi vor fi trimise ramburs, dar respectivelor reviste nu le-am vazut coperta nici in ziua de azi, desi au trecut cateva luni de atunci... :axe:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator arazvan2002

a incercat cineva proiectul acesta cu difuzoare de la KON electronic de 8" ?as vrea si eu detaliile tehnice..dimensiuni,numele difuzoarelor si calculul filtrelor.

Link spre comentariu
Vizitator arazvan2002

difuzoarele folosite pentru incinte sunt cele indicate de domnul Mateescu (VTP) in articolul din revista tehnium pe martie 2004 (parca),deasemenea dimensiunile incinteti,schemele filtrelor, modul de lucru si celelalte detalii.woofer SENON DYE6510-90-8O si tweeter SENON PT 25L 8O. dimensiunile sunt: 930x190mm 2 buc fata 1015x190mm 2 buc spate 1051x236mm 4 buc laterale 236x190mm 4buc capac superior si inferior 780x190mm 2 buc placa internaDimensiunile sunt valabile pentru incintele cu difuzoarele acestea si pentru o grosime a PAL-ului de 18mm care trebuie taiat pe un circular cu vernier.

Link spre comentariu
Vizitator arazvan2002

bobinele fitrelor trebuie executate din sarma de cupru emailata de 1mm pe mosorase de 40mm diametru si lungime (inaltime) de 20mm. pentru L1 = 0.64mH 116 spire si pentru L2=1,72mH 195 spire.se vor face spira langa spira pe cat de mult posibil.condensatoarele vor fi neelectrolitice si nepolarizate. (eventual MKT sau MKP) C2=10micro si 100V,C1=4,7micro si 100V.rezistentele vor fi de putere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări