Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP rezalizate plus poze

Postări Recomandate

Se poate construi acest tip de incinta si cu difuzoare de 13cm?ceva gen SA1315 sau SBX1315 de la SAL.Vreau sa constriesc incintele pentru un dormitor destul de mic, si de aceea nu vreau sa fie prea mari.Eventual daca se poate si niste dimensiuni pt incinte.Merci.

Sincer? Nu merita sa ma apuc sa calculez un VTP pentru difuzoare SAL. A fost prima experienta, pe care nu o uit si de aceea nu o mai repet.Daca de la Monacor gasesti ceva care-ti convine, de exemplu un SPH sau ceva asemanator, sau o banda larga de 5", merita sa facun calcul pe difuzorul ales.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator gabir

am descoperit tirziu acest site...dar niciodata nu e prea tirziu...ma bucur sa aflu lucruri noi si felicit pe toti care au contribuit la acest site al electronistilor.acum as vrea o lamurire legat de acest subiect:dimensiunile boxei sint cele de pe site-ul netexpert...upgrade-ul facut cu difuzoarele sph-165kep si dt-300 nu modifica cu nimic filtrul si nici dimensiunile cutiei ? (conform cu datele specificate pe site dar cu difuzoare chinezesti)...iertare daca nu am citit cu mare atentie...mai clar:daca incerc acest proiect cu difuzoarele de mai sus pastrez dimensiunile valabile pentru dif de 6,5 inch chiar daca difuzoare au alte caracteristici sifiltrul nu se modifica ca valori?multumesc anticipatps.se pot comanda difuzoarele de la monacor prin posta ramburs?

Link spre comentariu

am descoperit tirziu acest site...dar niciodata nu e prea tirziu...ma bucur sa aflu lucruri noi si felicit pe toti care au contribuit la acest site al electronistilor.acum as vrea o lamurire legat de acest subiect:dimensiunile boxei sint cele de pe site-ul netexpert...upgrade-ul facut cu difuzoarele sph-165kep si dt-300 nu modifica cu nimic filtrul si nici dimensiunile cutiei ? (conform cu datele specificate pe site dar cu difuzoare chinezesti)...iertare daca nu am citit cu mare atentie...mai clar:daca incerc acest proiect cu difuzoarele de mai sus pastrez dimensiunile valabile pentru dif de 6,5 inch chiar daca difuzoare au alte caracteristici sifiltrul nu se modifica ca valori?multumesc anticipatps.se pot comanda difuzoarele de la monacor prin posta ramburs?

Se pastreaza dimensiunile fara probleme. Pentru ca difuzoarele sunt net superioare si mult mai lineare, se poate pastra filtrul de pe site ( revista Tehnium ).Daca e nevoie, se pot face corectii in ceea ce priveste amplasarea materialului fonoabsorbant.De la inceput se plaseaza material fono pe peretii laterali, capacul superior si peretele spate, preferabil cu groasime de 10 - 15 mm.O fasie lata cat incinta si lunga se plaseaza din portiunea inchisa, peste peretele inclinat, pana unde se vede, paralel cu peretele spate. Daca sunt coloratii pe medie, se ridica fasia in spatele wooferului, prinsa de capacul superior. Probele de auditie arata cel mai bine ce trebuie facut.Ptr. difuzoare luati legatura cu reprezentanta Monacor Romania sau cu un dealer ( pe net ). Cred ca se poate!
Link spre comentariu

Ca tot veni vorba despre Tehnium cu cateva posturi in urma, are cineva nr. 1 si nr. 3 pe 2005? La mine in oras nu se mai aduce, iar numerele astea le-am ratat. Domnule Mateescu, se mai gasesc la redactie reviste? Cat de curand am sa-mi fac abonament, vad ca rodipetul se cam lasa de distibutie, incet, dar sigur.

Link spre comentariu

Ca tot veni vorba despre Tehnium cu cateva posturi in urma, are cineva nr. 1 si nr. 3 pe 2005? La mine in oras nu se mai aduce, iar numerele astea le-am ratat. Domnule Mateescu, se mai gasesc la redactie reviste? Cat de curand am sa-mi fac abonament, vad ca rodipetul se cam lasa de distibutie, incet, dar sigur.

Cred ca veti gasi cel putin nr. 3, poate si nr.1. Scrieti la Presa Nationala, redactia revistei Tehnium si rugati sa va trimita. Abonamentul e cel mai sigur!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări