Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor cu un 7294 va rog!

Vizitator catastelea

Postări Recomandate

Vizitator catastelea

pai e simplu, am un amplif cu 2xtda 7294 punte proaspat achizitionat (cnx 128) chitu gata cumparatproblema e ca daca il pun sa imi amplifice de la telefon, merge de te unde pe suflet, daca il pun de la calc face urat rau!e alimentat la o baterie de masina in ambele cazuri....plz help!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

7

• baga

1

• cipa_maria

1

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

Vizitator catastelea

pai gajaie huruie brumuie , nu stiu cm sa ii zic :cry: chestia e ca am observat ca daca nu ii las masa pe el incepe se aude 3-4 sec. mai tare si incepe iar si baraie, daca ii ating masa de metal, iar o ia de la inceput...nu inteleg de ce la telefon merge perfect si la calc nu.... am incercat si in masina la radio, la fel... :(imi face ceva gen :nebun: eu breau sa il bag in masina la un sub. si e putin mai complicat, de la radio am legat un sistem genius 5.1 pe care il folosesc pe post de amplificator si filtru de joase, restul boxelor nu sunt deci este doar .1 si merge ok, dar chestia e ca mi-am luat un dif care debiteaza 200w ... el se aude bine dar nu e la puterea lui frumoasa.si mai vreau intre sistem si sub, ampliful asta..dar face misto de mine!astept pareri, ms anticipat!care e din buc si sta in dorobanti si n-are ce face sa zica... help me pllz ca daca nu..... :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator catastelea

pai el e asa http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:ooKe5nN0u8oJ:www.conexelectronic.ro/download.php%3FfilePath%3DdXBsL3Byb2R1Y3QvcGRmLzEzNzk1LnBkZg%3D%3D+tda7294+cnx&hl=ro&gl=ro&pid=bl&srcid=ADGEEShO04E45J4IZaRC_kwhTfbSdmZUiSZ2aWBC9PxUTPrHQneQXdlkuEaVN3XEkS3kUQCBEwBEhy-lu_loWHPtYx3ATHdY4BIghGX8GKgl2LPsWE9ExD6WO87iZNGRQwtQh5yM47tV&sig=AHIEtbQ9O8XfDTFSiE7p8vBDNySf6zLXWg

am legat + la + , - la - si gnd din mijloc la " cutia lui din aluminiu" pe care stau si tda`urile

stand by la + ca sa intre direct in amplificare si in+gnd din stanga la jack de 3,5.

off: nu vreau sa fac reclama sau ceva, ar nu am gasit lat url.

Link spre comentariu

e alimentat la o baterie de masina

Repet intrebarea : cum l-ai alimentat de la o singura baterie de masina ?

Deseneaza in Paint sau pe o hirtie si posteaza poza.

Link spre comentariu
Vizitator catastelea

pai am dat bateria jos si am legat firele pur si simplu... am conectat la tel si merge....in foaia cu care a venit scia ca merge la 2*30 v dar si la 2*15 dar consuma mai mult si scoate putere mai mica... nu prea erau asa multe detalii.... si cum nu am transformator in casa de 30 am incercat asa...nu sunt profi asa ca ajutati-ma s pe mine plz, am vre-o sansa? :cry:cum postez poza? ca nu stiu!

Link spre comentariu

:rade: Repet a treia oara!

Cum ai alimentat cu tensiune SIMETRICA acel amplificator, de la O SINGURA baterie de masina ???

Deseneaza pe o foaie de hirtie, fotografiaza si posteaza! M-ai facut cu adevarat curios!

Link spre comentariu
:rade: Amplificatorul ala se alimenteaza de la o sursa de tensiune simetrica ! Daca vrei sa-l alimentezi in acest mod iti trebuie doua baterii de masina inseriate: capetele de plus si minus sint cele care se duc cu fire la bornele + si - ale amplificatorului si punctul de contact dintre baterii se conecteaza la GND (masa).
Link spre comentariu
Vizitator catastelea

ok, atunci mie de ce imi merge asa?! si asta sa fie problema? cu caraitul?deci nu prea am nici o sansa sa il pun pe masina decat cu inca o baterie ... :cry: bafta mea.... :bataie

Link spre comentariu

Pentru masina iti trebuie un ridicator care face din 12v de la baterie 2 x 30v si e foarte greu de facut, nu se gaseste de cumparat .Pacat ca l-ai cumparat,trebuia sa intrebi pe cineva care se pricepe inainte sa-l cumperi, daca n-ai inteles cum e treaba cu alimentarea.Kiturile in punte se pot alimenta si cu tensiune simpla (nesimetrica) , cu ceva modificari sa scapi de carait, de aceea ti-a mers cu telefonul. Dar nu merita, la tensiunea de 12v de la masina va scoate maxim 15w.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări