Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare UPS

Vizitator lipati

Postări Recomandate

Vizitator lipati

Va rog daca ma puteti sfatui. Am primit UPS, acumulator gata, pus altul de proba, totul merge, incarca, tine pc 10 min doar pe el, fara retea. Nu ii stiti cumva marca, producatorul, pe el scrie doar pe spate UPS 500VA si o serie lunga. Merita sa investesc in el? (acu pb 12v 7,5 ah ). Sa nu fie vreun mancator de bani sau alta minune. Nu se vede sa fi fost reparat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

E un ups clasic, cu nimic mai bun sau mai prost decat o sumedenie de alte upsuri no-name din aceeasi categorie ("500VA").Daca i-ati facut proba cu un acumulator bun si merge, atunci poate sa va tina mult si bine.De fapt divers, acumulatorii intra la capitolul "consumabile". In functie de cum e solicitat ups-ul, acestia (acumulatorii) se pot uza mai repede sau mai incet. Daca insistati sa ii folositi pana la descarcarea lor, atunci se vor uza destul de repede. Genul acesta de ups-uri e gandit sa va permita salvarea fisierelor in momentul panei de curent, si inchiderea calculatorului in siguranta; nu pentru testarea acumulatorilor "sa vad cat tine".Chiar si folositi in mod rational, acumulatorii au o durata de viata destul de mica; daca aveti noroc, undeva la 4 ani. Daca nu, in mod uzual am vazut ca trebuie sa ii schimb cam la 2 ani, iar daca sunt fortati - chiar mai repede.UPS-ul in sine poate in schimb sa reziste la multe schimburi de acumulatori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări