Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de laborator de folosit ca redresor

Postări Recomandate

Salutare,

Am tot citit despre surse, acumulatori, redresoare si as vrea sa stiu daca o sursa de laborator 0-15V 0-2A in genul celei de mai jos va face fatza incarcarii de acumulator auto (folosit la UPS 45Ah) si altor acumulatori de lanterne: 6V, 4V, 3,6V la aceste lanterne tot timpul ceda sistemul de incarcare si trebuia sa cumpar alta.. UPS-ul scoate 700ma - 13,5V si incarca dar dureaza mult timp..

Va rezista folosirii timp de ..8 ore neintrerupt?

Multumiri

http://www.metrafo.ro/index.php?page=sh ... t&Itemid=4

Sursa de alimentare 230 V / 50 Hz

Iesire tensiune stabilizat 0-15 V (+/- 1 %)

Iesire curent stabilizat 0-2 A (+/- 2 %)

Ondulatie si zgomot de tensiune CV < 1 mV (mS), CC < 3mA (mS)

Numarul unitatilor de masurare 2

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mvali

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

In principiu,tine.In particular,nu stiu ce aparat ai.Inainte de a cupla accu,seteaza tensiunea la 2,4V/element(Pb-acid)1,4VNiCd/NiMh,iar curentul la 10% din capacitatea acumulatorului;de LiIon/LiPo/LiFePo nu e potrivita...ai postat gresit ,la alimentatoare /ceva care are legatura cu incarcarea acumulatorilor auto,aveai mai multe raspunsuri.

Link spre comentariu

Stiu tensiunile, vreau sa fac incarcare la 14,4V cand pot supraveghea curentul de incarcare si 13,5V cand sunt plecat ca sa previn procesul de sulfatare.Ideea este daca va rezista aparatul sa furnizeze tensiunea in mod continuu.. si daca limitarile de curent vor tine.Scuze daca am postat gresit :jytuiyuse poate inchide voi posta in sectiunea corectaMultumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări