mvali Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Salutare, Am tot citit despre surse, acumulatori, redresoare si as vrea sa stiu daca o sursa de laborator 0-15V 0-2A in genul celei de mai jos va face fatza incarcarii de acumulator auto (folosit la UPS 45Ah) si altor acumulatori de lanterne: 6V, 4V, 3,6V la aceste lanterne tot timpul ceda sistemul de incarcare si trebuia sa cumpar alta.. UPS-ul scoate 700ma - 13,5V si incarca dar dureaza mult timp.. Va rezista folosirii timp de ..8 ore neintrerupt? Multumiri http://www.metrafo.ro/index.php?page=sh ... t&Itemid=4 Sursa de alimentare 230 V / 50 Hz Iesire tensiune stabilizat 0-15 V (+/- 1 %) Iesire curent stabilizat 0-2 A (+/- 2 %) Ondulatie si zgomot de tensiune CV < 1 mV (mS), CC < 3mA (mS) Numarul unitatilor de masurare 2 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 In principiu,tine.In particular,nu stiu ce aparat ai.Inainte de a cupla accu,seteaza tensiunea la 2,4V/element(Pb-acid)1,4VNiCd/NiMh,iar curentul la 10% din capacitatea acumulatorului;de LiIon/LiPo/LiFePo nu e potrivita...ai postat gresit ,la alimentatoare /ceva care are legatura cu incarcarea acumulatorilor auto,aveai mai multe raspunsuri. Link spre comentariu
mvali Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Stiu tensiunile, vreau sa fac incarcare la 14,4V cand pot supraveghea curentul de incarcare si 13,5V cand sunt plecat ca sa previn procesul de sulfatare.Ideea este daca va rezista aparatul sa furnizeze tensiunea in mod continuu.. si daca limitarile de curent vor tine.Scuze daca am postat gresit :jytuiyuse poate inchide voi posta in sectiunea corectaMultumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum