Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect boxe pentru aer liber

Andrei87

Postări Recomandate

salut.sa aleg varianta secod hand.nu prea am gasit nimik care sa imi placa,ce gasesc pe forum sunt foarte departe in alte zone si costa mult trasnportul.bugetul meu de 500 de lei este decat pt difuri si hornuri,dar cred k renuntz la ideea asta pt k vad k urca mult.dar as vrea sa fac 2 boxe gen tower pe 3 cai pe la 140w,ce boxe sa folosesc?Bugetul 350 leims anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Andrei87

8

• hpavictor

5

• baga

3

• LUCI

2

Top autori în acest subiect

De ce 140W si nu 115,8W sau 186,66W ? La ce te-ai gandit , ca nu prea se leaga , nu are logica ! Te rog spune-ne la ce te-ai gandit , ca sa incercam sa te ajutam cumva....dar cam greu , la ce vrei vrei tu , aproape imposibil ! Daca nu crezi , mai asteapta sfaturi de la colegii de forum , pentru ca se pare ca nu te pricepi aproape de loc la constructia boxelor, si orice solutie tehnica este totusi mult prea mult....iar fara bani , tot efortul nostru este in zadar ! Precizeaza-ti pozitia si punctul de vedere ca sa reevaluam impreuna ce este posibil si benefic pentru tine si ce nu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări