Andrei87 Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 salut.sa aleg varianta secod hand.nu prea am gasit nimik care sa imi placa,ce gasesc pe forum sunt foarte departe in alte zone si costa mult trasnportul.bugetul meu de 500 de lei este decat pt difuri si hornuri,dar cred k renuntz la ideea asta pt k vad k urca mult.dar as vrea sa fac 2 boxe gen tower pe 3 cai pe la 140w,ce boxe sa folosesc?Bugetul 350 leims anticipat Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 De ce 140W si nu 115,8W sau 186,66W ? La ce te-ai gandit , ca nu prea se leaga , nu are logica ! Te rog spune-ne la ce te-ai gandit , ca sa incercam sa te ajutam cumva....dar cam greu , la ce vrei vrei tu , aproape imposibil ! Daca nu crezi , mai asteapta sfaturi de la colegii de forum , pentru ca se pare ca nu te pricepi aproape de loc la constructia boxelor, si orice solutie tehnica este totusi mult prea mult....iar fara bani , tot efortul nostru este in zadar ! Precizeaza-ti pozitia si punctul de vedere ca sa reevaluam impreuna ce este posibil si benefic pentru tine si ce nu... Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 salut.de ce 140??pt k este un diy 140 de la sorteh si din cate am vazut scoate 140 la 4 ohmi.ms anticipat Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 salut.puteti sa imi spuneti cat ma costa sa le fac??k sa stiu cat mai strang..ms anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum