jungle Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Sanatate...i-mi poate spune cineva va rog ce telecomanda se potriveste pt acest tip de tv?..Megavision Model: 2057TXTVa Multumesc!!! Link spre comentariu
cristronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Telecomanda originala R22 sau P3051,IR209. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 nicidecum... domnule cristronic , vorbiti prostii , sa-mi fie cu iertare... dmq2057txt este construit pe sasiu cp315 si merge cu telecomanda p909... am televizorul in magazin , asa ca stiu ce vorbesc...! sasiul complet l-am cumparat nou nout prin 1993 sau 1994 , cu tot cu telecomanda...! procesorul este pca...!iar telecomanda originala / echivalenta nu a fost/ nu este niciodata r22...va aflati intr-o grava confuzie... Link spre comentariu
cristronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Aveti dreptate,am confundat 2075 cu 2057TXT.Nu pot totusi sa nu remarc aciditatea limbajului dvs. de exprimare.Daca as fi debitat numai prostii pe acest forum sau as fi postat defecte puerile,as mai intelege. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 daca nu sinteti sigur de ceva , mai bine nu postati...! daca vi se pare ca poate fi ceva in neregula , atunci recititi-va mesajul propriu si apelati cu incredere la optiunea MODIFICA si reeditati ceea ce vi se pare dubios ...! eu asa procedez atunci cind am semne de intrebare...! din partea unui novice ...mai treaca mearga , insa dvs aveti 300 de postari ...si sinteti si vechi pe forum...! nu aveti nici o scuza ...!scuze , aveti 301 postari... Link spre comentariu
jungle Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Va multumesc pt ajutor...aceasta este buna telecomanda?..pot sa o iau pe asta? http://www.habarnam.ro Multumesc!!! Edit remus68 Din regulamentul Elforum - In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 sigur ca da...! merge garantat suta la suta pe tvc-ul dvs... Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Telecomanda universala URC22-B. O gasiti in magazine gen"totul la 3,8 lei"(telecomanda costa cca.8 lei). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum