Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda Megavision 2057TXT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• cristronic

2

• jungle

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

nicidecum... :speriat domnule cristronic , vorbiti prostii , sa-mi fie cu iertare... :rade: dmq2057txt este construit pe sasiu cp315 si merge cu telecomanda p909... :da am televizorul in magazin , asa ca stiu ce vorbesc...! sasiul complet l-am cumparat nou nout prin 1993 sau 1994 , cu tot cu telecomanda...! procesorul este pca...!iar telecomanda originala / echivalenta nu a fost/ nu este niciodata r22...va aflati intr-o grava confuzie... :da

Link spre comentariu

Aveti dreptate,am confundat 2075 cu 2057TXT.Nu pot totusi sa nu remarc aciditatea limbajului dvs. de exprimare.Daca as fi debitat numai prostii pe acest forum sau as fi postat defecte puerile,as mai intelege.

Link spre comentariu

daca nu sinteti sigur de ceva , mai bine nu postati...! daca vi se pare ca poate fi ceva in neregula , atunci recititi-va mesajul propriu si apelati cu incredere la optiunea MODIFICA si reeditati ceea ce vi se pare dubios ...! eu asa procedez atunci cind am semne de intrebare...! din partea unui novice ...mai treaca mearga , insa dvs aveti 300 de postari ...si sinteti si vechi pe forum...! nu aveti nici o scuza ...!scuze , aveti 301 postari... :rade:

Link spre comentariu

Va multumesc pt ajutor...aceasta este buna telecomanda?..pot sa o iau pe asta?

http://www.habarnam.ro

Multumesc!!!

Edit remus68

Din regulamentul Elforum

- In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate !

- NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări