fgbogdan Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 mersi mult "danzup" - o sa modific. Link spre comentariu
fgbogdan Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 am modificat cf "danzup"merge - mersi ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Felicitari ! Te rog , cand ai timp , sa postezi si poze cu oscilograme din care sa rezulte buna functionare , sigur mai sunt colegi de forum interesati de un amplificatoare simple PP . Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
fgbogdan Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Oscilogramele cu noua schema. La test direct de pe placa de sunet - numai la 20Khz aveam probleme in rest semnalul era curat. In schimb la amplificator la frecvente mici - cand creste volumul se modifica sinusioda 50 Hz - volum mic 50 Hz - volum mare 100 Hz - volum mic (aici am ratat eu poza ...) 100 Hz - volum mare Mai departe - cresterea in volum nu modifica semnalul 500 Hz 1000 Hz 5000 Hz 10000 Hz 15000 Hz 20000 Hz - la fel de haotic era si direct de pe placa de sunet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum