Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ferguson 51L5BQ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• barsan_danyel

4

• misuraelectronic

3

• nostrom

2

Top autori în acest subiect

Va Salut ! uitati ca va dau eu o schema pt tv-ul asta,numai ca nu este Ferguson 51L5BQ este Ferguson 51L5Q dar eu cred ca sunt aproape la fel,acuma vedeti si dvs daca se potriveste. :da :101 Astept Raspunsul. :dans:

Link spre comentariu

Va Salut ! uitati ca va dau eu o schema pt tv-ul asta,numai ca nu este Ferguson 51L5BQ este Ferguson 51L5Q dar eu cred ca sunt aproape la fel,acuma vedeti si dvs daca se potriveste. :da :101 Astept Raspunsul. :dans:

Nu cred ca este sasiu ICC5 Nu inteleg de ce nu comunicati cu ce este echipat acest TV.
Link spre comentariu

Da asa este are foarte mare dreptate domnul Nostrom,ia dati-ne mai multe informatii domnule barsan_danyel despre tv-ul asta Ferguson 51L5BQ,adica procesorul,jungla,sursa,memoria,ect........ :da :101 Asteptam. :dans:

Link spre comentariu

@ domnul nostrom...!

stati linistit si nu va mai impacientati degeaba...! nu v-a incurcat nimeni...! chiar exista fizic televizorul marca fergusson , model 51 L5 BQ...! este un model mai rar , fabricat in uk...! poftim si dovada , in link-ul urmator...http://www.avukltd.com/remotecontrolsea ... nd_details

@ domnul florin iordache...!

gresiti total cu p1594y...! in primul rind , telecomanda corecta pentru icc5 de saba / nordmende / thompson este p1597 , daca vreti sa stiti...! in al doilea rind , marca ferguson apartine brandului englezesc THORN , impreuna cu multe altele...! chiar daca sasiul este intr-adevar icc5 , telecomanda care se potriveste este personalizata SI NU SE POTRIVESTE NEAM CEA DE ICC5 obisnuita , adica 1597 nu merge deloc la acest ferguson :ciuda:

telecomenzile care merg corect pe acest televizor sint urmatoarele...

1-- com3103 com

2-- ir9594 ruwido / koenig

3-- ir378 gbs

4-- p3021 pilot

ps...chiar nu realizati ca sinteti penibil cind incheiati absolut orice mesaj al dvs cu cele 3 sau 4 formulari standard... , iconita cu da , iconita cu limba soacrei , iconita cu aplauze si succes...???!!! ce vreti sa demonstrati cu asta ...? mesajele dvs arata absolut intotdeauna ca o sorcova ... :rade: din punct de vedere al ornamentelor vizuale , desigur...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări