barsan_danyel Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 buna ziua!As dori si eu va rog o schema pentru un TV Ferguson 51L5 BQchassis 03Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Va Salut ! uitati ca va dau eu o schema pt tv-ul asta,numai ca nu este Ferguson 51L5BQ este Ferguson 51L5Q dar eu cred ca sunt aproape la fel,acuma vedeti si dvs daca se potriveste. Astept Raspunsul. Link spre comentariu
barsan_danyel Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 cu ce program se deschide ca la mine nu merge? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 este un fisier djvu...! nici la mine nu merge ...! Link spre comentariu
barsan_danyel Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 cu ce se poate deschide ca nu am auzit de formatul asta de fisier Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Salut ! se deschide cu programul Djvusolo sau cu programul DjVu Control. Se gasesc pe net. Succes !!! Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Va Salut ! uitati ca va dau eu o schema pt tv-ul asta,numai ca nu este Ferguson 51L5BQ este Ferguson 51L5Q dar eu cred ca sunt aproape la fel,acuma vedeti si dvs daca se potriveste. Astept Raspunsul. Nu cred ca este sasiu ICC5 Nu inteleg de ce nu comunicati cu ce este echipat acest TV. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Da asa este are foarte mare dreptate domnul Nostrom,ia dati-ne mai multe informatii domnule barsan_danyel despre tv-ul asta Ferguson 51L5BQ,adica procesorul,jungla,sursa,memoria,ect........ Asteptam. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 am cautat si eu...pina la urma , am gasit ca este sasiu icc5... Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 este un fisier djvu...! nici la mine nu merge ...!Incercati cu acest program! Link spre comentariu
barsan_danyel Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 s-a rezolvatMultumesc frumos!Puteti sa-mi spuneti ce telecomanda se potriveste?Din pacate nu am telecomanda originala. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Va Salut ! daca ati zis ca este vb de chassis-ul icc5 ,ar merge telecomanda P1594Y. :101Succes !! Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Si atunci d-le Daniel cat de greu era sa identifici un sasiu ICC5Ai mai bagat si litera B la model pentru a ne deruta Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 @ domnul nostrom...! stati linistit si nu va mai impacientati degeaba...! nu v-a incurcat nimeni...! chiar exista fizic televizorul marca fergusson , model 51 L5 BQ...! este un model mai rar , fabricat in uk...! poftim si dovada , in link-ul urmator...http://www.avukltd.com/remotecontrolsea ... nd_details @ domnul florin iordache...! gresiti total cu p1594y...! in primul rind , telecomanda corecta pentru icc5 de saba / nordmende / thompson este p1597 , daca vreti sa stiti...! in al doilea rind , marca ferguson apartine brandului englezesc THORN , impreuna cu multe altele...! chiar daca sasiul este intr-adevar icc5 , telecomanda care se potriveste este personalizata SI NU SE POTRIVESTE NEAM CEA DE ICC5 obisnuita , adica 1597 nu merge deloc la acest ferguson telecomenzile care merg corect pe acest televizor sint urmatoarele... 1-- com3103 com 2-- ir9594 ruwido / koenig 3-- ir378 gbs 4-- p3021 pilot ps...chiar nu realizati ca sinteti penibil cind incheiati absolut orice mesaj al dvs cu cele 3 sau 4 formulari standard... , iconita cu da , iconita cu limba soacrei , iconita cu aplauze si succes...???!!! ce vreti sa demonstrati cu asta ...? mesajele dvs arata absolut intotdeauna ca o sorcova ... din punct de vedere al ornamentelor vizuale , desigur...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum