Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

memory stick 16Gb sigma

tomaur

Postări Recomandate

salutare tuturor. am o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva sa-mi readuc la viata un memory stick sigma de 16 gb.problema sta in felul urmator:un prieten mi-a facut windowsul butabil de pe stick toate bune si frumoase dar dupa un timp am avut nevoie sa-l formatez si de aici toata tarasenia .acum nu-mi mai vede calculatorul decat 0b ,pur si simplu nu mai vede ce valoare are am incercat sal formatez si cu alte calculatoare si nimic. cineva mi-a spus ca lipseste o partitie mica cu secventa de but de pe stick....daca ma puteti ajuta in acest sens cu mai multe informati sa chiar cu o rezolvare concreta va raman indatorat..multumesc anticipat.cu respect auras toma

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tomaur

2

• Th3_uN1Qu3

1

• OvidiuDorin

1

Top autori în acest subiect

multumesc frumos pentru ajutor ,dar tot nu am reusit sa aduc la viata memory stick-ul,poate mai aveti si alte idei care mi-ar fi de ajutor....cu respect auras toma.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări