tomaur Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 salutare tuturor. am o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva sa-mi readuc la viata un memory stick sigma de 16 gb.problema sta in felul urmator:un prieten mi-a facut windowsul butabil de pe stick toate bune si frumoase dar dupa un timp am avut nevoie sa-l formatez si de aici toata tarasenia .acum nu-mi mai vede calculatorul decat 0b ,pur si simplu nu mai vede ce valoare are am incercat sal formatez si cu alte calculatoare si nimic. cineva mi-a spus ca lipseste o partitie mica cu secventa de but de pe stick....daca ma puteti ajuta in acest sens cu mai multe informati sa chiar cu o rezolvare concreta va raman indatorat..multumesc anticipat.cu respect auras toma Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Incearca cu asta: http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 Fa'l FAT32 ca FAT16 nu suporta mai mult de 2GB. Link spre comentariu
tomaur Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 multumesc frumos pentru ajutor ,dar tot nu am reusit sa aduc la viata memory stick-ul,poate mai aveti si alte idei care mi-ar fi de ajutor....cu respect auras toma. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 desfal si uitete la cip cu lupa , dak nu are vre-un picior dezlipit , eventual al incingi cu un feon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum