dj_radu69 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 salutare am si eu o problema mare cu o statie puxing px777PLUS(Statia a fost cumparata de pe 409shop.com nou nouta in cutie tipla ) Despre receptie este vorba pana acum o foloseam in pmr cu antena originala si credeam ca din aceasta cauza receptia este foarte slaba in comparatie cu o statie PMR GeneralElectric446 , pana acum ceva timp cand am primit cadou o antena dual band si cablu si mi-am pus antena pe bloc ( casa liftului plus catarg de 3-4m ) cand nu intelegeam de ce nu receptionez pe cu puxingu pe cineva care era la 700m de mine ( iar eu ma aud pana la stadion la bellagio in fata de pe stefan cel mare la s6 cu 0.5w), iar cu general electric se auzea foarte clar ( s4 s5 ) sunt convins ca statia e umpic pocnita pe partea de receptie ma poate ajuta cineva cu o resoftare sau nu stiu cu vreun sfat ceva ( Ps : garantie numai am am desfacut-o ca sa-i reglez deviatia ) sau vre-un service din bucuresti care poate remedia aceasta problema de preferabil cat mai ieftin......Multumesc Anticipat Radu Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 deobicei la chinezariile astea receptia e cam slaba, am avut si eu pe mana vreo doua zile un puxing de uhf si l-am testat, antena slaba, receptie slaba. nu stiu daca ai ce sa-i faci, doar sa schimbi antena. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 deobicei la chinezariile astea receptia e cam slaba, am avut si eu pe mana vreo doua zile un puxing de uhf si l-am testat, antena slaba, receptie slaba. nu stiu daca ai ce sa-i faci, doar sa schimbi antena.pai antena este deja schimbata..... Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Radu, am inteles ca dupa o comparatie cu alta portabila identica, deja ti-ai dat seama ca statia ta e defecta pe receptie.Cauta un radioamator cu experienta, ceva AMC-uri si dispus sa te ajute. Asa ceva nu se poate repara .....prin ,,corespondenta".Multa bafta! Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 multumesc pentru raspunsuri baieti ! dar daca e cineva din bucuresti cu aparatura si cunostinta necesara pentru problema mea l-as ruga sa raspundamultumesc anticipat Radu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum