Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema puxing px 777+ UHF

dj_radu69

Postări Recomandate

salutare am si eu o problema mare cu o statie puxing px777PLUS(Statia a fost cumparata de pe 409shop.com nou nouta in cutie tipla ) Despre receptie este vorba pana acum o foloseam in pmr cu antena originala si credeam ca din aceasta cauza receptia este foarte slaba in comparatie cu o statie PMR GeneralElectric446 , pana acum ceva timp cand am primit cadou o antena dual band si cablu si mi-am pus antena pe bloc ( casa liftului plus catarg de 3-4m ) cand nu intelegeam de ce nu receptionez pe cu puxingu pe cineva care era la 700m de mine ( iar eu ma aud pana la stadion la bellagio in fata de pe stefan cel mare la s6 cu 0.5w), iar cu general electric se auzea foarte clar ( s4 s5 ) sunt convins ca statia e umpic pocnita pe partea de receptie ma poate ajuta cineva cu o resoftare sau nu stiu cu vreun sfat ceva ( Ps : garantie numai am am desfacut-o ca sa-i reglez deviatia ) sau vre-un service din bucuresti care poate remedia aceasta problema de preferabil cat mai ieftin......Multumesc Anticipat Radu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_radu69

3

• SirRoger

1

• yo3ihg

1

Top autori în acest subiect

deobicei la chinezariile astea receptia e cam slaba, am avut si eu pe mana vreo doua zile un puxing de uhf si l-am testat, antena slaba, receptie slaba. nu stiu daca ai ce sa-i faci, doar sa schimbi antena.

Link spre comentariu

deobicei la chinezariile astea receptia e cam slaba, am avut si eu pe mana vreo doua zile un puxing de uhf si l-am testat, antena slaba, receptie slaba. nu stiu daca ai ce sa-i faci, doar sa schimbi antena.

pai antena este deja schimbata.....
Link spre comentariu

Radu, am inteles ca dupa o comparatie cu alta portabila identica, deja ti-ai dat seama ca statia ta e defecta pe receptie.Cauta un radioamator cu experienta, ceva AMC-uri si dispus sa te ajute. Asa ceva nu se poate repara .....prin ,,corespondenta".Multa bafta!

Link spre comentariu

multumesc pentru raspunsuri baieti ! dar daca e cineva din bucuresti cu aparatura si cunostinta necesara pentru problema mea l-as ruga sa raspundamultumesc anticipat Radu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări