Reynolds Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 are careva pcb pt acest amplif cu tda1557Ql-am facut in aer dar are zgomot de fundal mare.am facut un pcb dar nu stiu sigur daca e bun.corectatima daca am gresit ceva Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Pune-i si un potentiometru pe intrare,are zgomot de fond mare ca are amplificare mare. Si alea chinezesti sunt si mai si Link spre comentariu
Reynolds Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 okam sa-i pun. cablajul e ok? sa nu-l fac degeaba si apoi sa vad ca baraie sau eu stiu ce mai face Link spre comentariu
Reynolds Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 l-am facut merge perfectaveam cateva greseli pe pcb ... Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 cu ce program pot sa deschid primele 2 scheme din arhiva? Link spre comentariu
Reynolds Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Eagle ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/5.10/eagle-win-5.10.0.exe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum